Översikt

Arbetsgivare över hela branschen är på utkik efter personer med bokföringsförmåga som har extra kapacitet att förbereda finansiella rapporter, upprätthålla interna rutiner och utveckla och kontrollera redovisningssystem. Att ha en mångsidig kompetensuppsättning kan hjälpa dig att bli anställd som löneansvarig eller finanssektorns handledare. För företagsägare och ambitiösa entreprenörer skapar detta diplom möjlighet att bättre hantera intäkter och kostnader och förstå företagets ekonomiska ställning med lätthet. Om du vill ha grundlig kunskap i finansiella rapporter, budgetar, företagsinformation och mer, så är detta det perfekta examensbeviset för dig. De färdigheter du lär dig kan tillämpas inom olika områden inom branschen.

Kursstruktur

Vi har valt viktiga redovisningsämnen som fokuserar på grundläggande färdigheter som hjälper dig att gå den professionella sökvägen du valt. Dessa ämnesval är informerade av vår företags erfarenhet och grundligt baserat på vad du verkligen behöver och värdesätter i din karriär i finansvärlden.

I affärsverksamheten är det viktigt att ha en djup kunskap om redovisning för att hjälpa ditt företag att behålla sin balans. Om du vill ha grundlig kunskap i finansiella rapporter, budgetar, företagsinformation och mer, så är detta det perfekta examensbeviset för dig. De färdigheter du lär dig kan tillämpas på olika områden inom branschen!

Kursdatum och prissättning

Din online kurs med MCI INSTITUTE kan börja när du är redo. En gång inskriven och du har valt en betalningsplan kan din kurs börja omedelbart.

Singel Diplom kurser löper under 12 månaders heltid. Dubbel Diplom och Avancerade Diplom kan variera från 12 till 18 månaders varaktighet.

Du kan betala på förhand eller som du går på en vecko eller månad betalningsplan.

Kursavgiften är tillämpliga om du betalar förskott eller på en snabbare 6 månaders betalningsplan för enkla och dubbla examensbevis.

Vanliga frågor

Fråga: Varför är MCI INSTITUTE Business Course specialister?

A: MCI har varit betrodd av Australiens 100 största ASX-företag i över 10 år. Vår företags sida av verksamheten ger ett nytt och innovativt tillvägagångssätt för ledarskap och ledarskapsutbildning. Vi källa ledande pedagogiska tekniker från hela världen för att uppnå häpnadsväckande resultat. MCI är träningsföretaget som förde LEGO Serious Play till Australien, vilket väsentligt förbättrade innovation och teamarbete inom företag.

Fråga: Vad är en nationellt erkänd, registrerad träningsorganisation?

A: Det betyder att vi är en nationell registrerad utbildningsorganisation som kan leverera kvalifikationer till alla stater och territorier i Australien.

Alla examensbevis som uppnåtts genom MCI är nationellt erkända kvalifikationer ackrediterade av Australiens regeringens utbildningsdepartement.

Vi är en av de få utbildningsleverantörerna med en ISO 9001 kvalitetshanteringscertifiering och vi finns på NSW-träningsmarknaden.

Fråga: Vad skiljer sig från MCI INSTITUTE ?

A: MCI har fått 24 utmärkelser under de senaste 9 åren - framförallt vår placering på 2012, 2014 och # 7 2015 på BRWs mest innovativa företag i Australien List och vinnare av 2012 års AHRI HR Service Provider of the Year award som toppleverantör.

Våra undervisningsmetoder är unika och roliga! WAMco är MCI INSTITUTE simulerade företag, som ger roligt och innovativt till historia-baserat lärande, WAMco ger sammanhang till din inlärningserfarenhet. Med sitt gjut av färgglada karaktärer. WAMco låter dig utveckla dina färdigheter, bygga din bedömningsportfölj och låta dig förstå din kurs bättre. Det fördjupar dig i övertygande situationer där du tar en aktiv roll i olika funktioner inom verksamheten.

Fråga: Hur lång är kursen?

A: Eleverna har 12 månader för att slutföra sina examensbevis. Du får tillgång till alla dina enheter för varje termin i början, så du kan slutföra dem i en takt som passar dig bäst. Du kan också anmäla dig och starta andra terminen så fort du vill, eller ta en paus mellan.

Fråga: Har jag direkt tillgång till en mentor?

A: Du har alltid tillgång till en mentor hela tiden under MCIs öppettider, måndag till torsdag 8:30 till 6:30 och fredag ​​10 till 5 pm (AEST).

F: Hur sätter jag mina tentor / måste jag sätta prov i ett klassrum?

A: MCI diplom kurser har inte examen! Studenterna är skyldiga att lämna in bedömningar som en del av online-kursen. Dessa kan skickas när som helst innan kursens slut.

F: Vad händer om jag inte tyckte om skolan eller studerar tidigare?

A: Med vår fulla stödkrets och vår unika fördjupande inlärningsmetodik blir kvalifikation med MCI INSTITUTE annorlunda än vad du tidigare har upplevt. Du måste fortfarande vara helt engagerad och ha motivation att slutföra din kurs. Du kommer att vara online, men med MCI INSTITUTE , aldrig ensam.

Fråga: Vad händer om jag lämnar landet i några månader?

A: Kursen är helt online, så det är möjligt att slutföra ditt arbete från utlandet. Det är en bra idé att låta din mentor veta att du ska resa under studietiden. Din mentor kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår eftersom du måste slutföra din kurs inom den angivna tidsramen. Mellan semestrarna kan du ta en studieavbrott.

Fråga: Vilken dator behöver jag?

A: Varje typ av dator eller iPad och en internetanslutning är allt du behöver för att komma igång. Det skulle vara perfekt om du har Microsoft Office-serien. Studentpaket kan köpas.

Program undervisas på:
Engelska

Se 11 fler kurser från MCI Institute »

Senast uppdaterad July 26, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
12 månader
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum