Läs den officiella beskrivningen

Vårt diplom i grafisk design introducerar studenterna till de grundläggande begreppen grafisk design och till världen av visuell kommunikation. Studenterna kommer att utforska konceptet Visual Thinking, Elements/>

kursinnehåll

Vecka 1 - Introduktion till grafisk design

Vi börjar med "Vad är" av grafisk design och hur grafisk design handlar om att visuellt kommunicera en idé, dock, meddelande eller mening genom att kombinera symboler, bilder och / eller ord. Vi ger också en översikt över "Heliga Treenigheten" av Grafisk Design applikationer - Adobe Photoshop, Illustrator

Vecka 2 - Elements

I den här lektionen kommer du att lära dig att utveckla ett "Designerens öga", genom att förstå byggstenarna i grafisk design. Du kommer att förstå hur du använder Line, Shape, Color, Texture, Mass och Space för att kommunicera ditt meddelande och använda Principer för att få ordning och struktur för dina mönster.

VECKA 3 - Färgteori

En av de viktigaste faktorerna i vilken design som helst är färg. Färgteori skapar en logisk struktur och är avgörande för att förstå som en del av din designutbildning. Färg kan ställa in humör, locka uppmärksamhet eller göra ett uttalande. Det kan vara ditt mest kraftfulla designelement och här lär du dig att förstå och använda den effektivt.

Vecka 4 - Photoshop för designers

Adobe Photoshop är branschstandardprogrammet för digital bildhantering. I den här lektionen lär du dig att använda några av Photoshops mest avancerade verktyg för att få dina kreativa idéer till liv och öka din produktivitet samtidigt genom att lära dig enkla tips och tricks.

VECKA 5 - Introduktion till typografi

Typografi spelar en viktig roll för att stärka ditt varumärke, skapa intresse för din produkt och markera ditt centrala meddelande. Här får du en gedigen förståelse för grunderna och lär dig hur det är ett viktigt område för skicklighet och kunskap för alla grafiska designers.

Vecka 6 - Logo Creation Med Adobe Illustrator

Logo design är runt omkring oss. De tjänar som omedelbara påminnelser och erkännandepunkter för produkter eller varumärken. Här undersöker vi bästa praxis i samband med att skapa logotyper och utmaningen att integrera en kunds ideologier i en enda grafik, samtidigt som vi utnyttjar kraften i Adobe Illustrator för att skapa logotyper.

Vecka 7 - Designing för webben

Att förstå hur användarna interagerar med webbplatser och grundläggande mönster för användarbeteende är en viktig färdighet när man genomför webbdesign. I den här lektionen får du den förståelsen och hur du tillämpar korrekta principer på din design och producerar effektiva, professionella layouter.

Vecka 8 - Skriv ut

Ett av de mest grundläggande designområdena är utskriftsarbete, och en klar förståelse för hur du korrekt ställer in dina filer för utskrift är viktigt. Här lär du dig rätt terminologi, hur du applicerar det och skapar och skapar ett dokument för utskrift i Adobe InDesign.

Börja lära dig nu

Program undervisas på:
Engelska

Se 8 fler kurser från Shaw Academy »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
4 veckor
Deltid
Pris
Free
per månad
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum