Diplom i digital strategi

Allmänt

Programbeskrivning

Specialisering är för när du inte bara vill spela det digitala marknadsföringsspelet längre, du vill köra det. För att ändra det. Den här dynamiska online-marknadsföringskursen ger dig färdigheter, kunskap, strategi och tekniker som ska förändras. Bli medlem och anslut till branschen och vita heta möjligheter. Här är kraften i den stora bilden. Kraften att tänka, leda, skapa.

Under Guidance of Global Industry Advisory Champions inklusive: 125988_Skjermbilde2019-11-15kl.20.29.38.png

Du gör inte bara en kurs. Du går med i en konversation.

Vi tar dig med i spelet och håller dig där

Våra kurser ger ledande tankar och övningar - och från det ögonblick du registrerar dig för en kurs blir du också medlem i DMI vilket innebär att du får tillgång till en oöverträffad verktygssats med resurser för din karriär.

1: a året GRATIS med alla kurser € 150 förnyelse varje år.

Vitt het kursinnehåll

Få det senaste uppdaterade kursprogrammet via vår inlärningsplattform.

Globalt erkänd certifiering

En globalt erkänd certifiering för att röra dig

Behåll din status och färdigheter från år till år

Kontinuerlig professionell utveckling garanterad, håller dig alltid i spelet.

verktygslådor

Det senaste innehållet och verktygssatserna för att alltid hålla dig i spelet.

Vibrerande anslutna community

Anslut och gå med över 47 000 medlemmar globalt i DMI-nätverket.

Testa dina diagnostiska färdigheter

Justera dina färdigheter mot din professionella tävling och håll dig uppe i ditt spel.

Vad ska jag lära mig

Vi ger dig tänkande och verktyg för att bli en ledande aktör på den digitala scenen. Skapa en kraftfull och dynamisk digital strategi. Se det manifestera till verkliga, affärsförändrade åtgärder. Modulerna är byggstenar - av kunskap, av din vision, av den ledande certifierade specialisten för digital marknadsföring - Digital strategi

moduler
 • Traditionell kommunikation
 • Digital kommunikation
 • Digitala kanaler
 • Automatisering
 • Budget
 • Big Data
 • Digital ledarskap
 • Strategiformulering
Introduktion

Modulinfo

Vi får vetenskapen till tanken. Vi har skapat 3i-ramverket som är utformat för att hjälpa dig att välja den bästa digitala strategin för din organisation och få den att hända. 3i är smart och rigorös. Det är transformativt. Och du ska bli imponerad. Denna modul introducerar den här fina hjärnarbeten. Senare moduler utvidgar det.

 • De grundläggande begreppen som ligger till grund för DMI 3i-metodiken
 • Viktiga komponenter i en effektiv digital strategi
 • Hur man gör för affärsstrategiutveckling
 • Strategisk ledning, en långsynt blick på varaktig, växande framgång
Traditionell kommunikation

Modulinfo

Låt oss pausa ett ögonblick för att uppskatta den stora, världsförändrade traditionen för vår disciplin. Klassiker går aldrig ur stil. Värdepropositionen har haft sitt värde genom årtiondena. Vet att din publik (forskning) är fortfarande utmaningen för en marknadsförares livstid. Den klassiska marknadsföringsmixen, kundresan, kommunikation och kreativ planering, mediastrategi och förstärkande varumärkesprestanda är här för att stanna kvar. Men tillsammans kom digital. Och det förändrade allt. Hur vi läser, shoppar, tittar på film, daterar, lagar mat. Vårt beteende och livsstilar har vridits kring de underbara möjligheter som vi har fått av teknik. Beslutsfattandet är inte detsamma. Det här är vad vi pratar om när vi pratar om störningar. Och det är spännande. I denna modell undersöker vi hur marknadsföringsklassikerna fortfarande förankrar alla kampanjer - men den moderna digitala kampanjen är ändå ett mycket mer fantastiskt fartyg. Vi tittar djupt in i hur vår teknik förändrar konsumentupplevelsen och hur vi måste svara.

Digital kommunikation

Modulinfo

Vi lever genom extraordinära tider. Möjligheterna är lika stora, spridande och mångsidiga som World Wide Web. Utmaningen är också större. Marknaderna är sofistikerade och fragmenterade. Nu, mer än någonsin, din mest känner din konsument (och dina digitala kanaler). Här tittar vi på: grunderna i planering för digital kommunikation som förbättrar ROI-förståelsen för din publik. Var kan de hittas? Hur engagera dem? budgetera för din digitala strategi och effektiva resurser som granskar, mäter och analyserar din digitala strategi.

Digitala kanaler

Modulinfo

Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter, Snapchat och så vidare. De multiplicerar och de sprider sig. Men i denna stora distraktion och fragmentering finns det också en stor möjlighet. Denna modul täcker inkommande och utgående strategier, planering över media, den digitala kanalmixen och mobil marknadsföring av sociala medier. Innehållsmarknadsföring som är relevant, snabb och nitande vad, hur och varför sökmotormarknadsföring via e-postmarknadsföring, marknadsföring av filialer och marknadsföringsautomation för bästa praxis. Eftersom vi har ögon att se.

Automatisering

Modulinfo

Automation slår inte inspiration men det gör säkert att en marknadsförares liv blir enklare och mer spännande. Här är en supermakt som arbetar tyst och perfekt under dina beställningar, natt och dag. Se hur smarta företag skärper sin fördel med CRM-programvara för bättre försäljning, möjliggör för blyvård och mycket mer. Nyckelbegrepp inom marknadsföringsautomation Automation för att generera, hantera och vårda Lead Communications - automatiserad, men ändå sann och relevant automatiseringsdata för att analysera och rapportera om leads.

Budget

Modulinfo

Pengar gör att marknadsföring går runt. Men värdet är där det är på. Den här modellen går in på hur man får maximal avkastning på ROI för en given budget. Då lite hänsyn till den andra värdefulla resursen, mänskliga talanger. Utforska: Nyckelfaktorer att beakta vid planering av en marknadsföringsbudget Ställa in den marknadsföringsbudgeten Hur man övervakar och optimerar en budget under kampanjgenomförande Det mänskliga elementet Rekrytera, träna och hålla toppmänskor.

Big Data

Modulinfo

Något med "stort" i titeln har varit fascinerande, eller hur? Om en skugga ond? Inte så. Låt oss ändra det onda till det effektiva eftersom det vi har här är ett valv av tvingande mänskligt beteende. Hela mänskligheten finns i uppgifterna. Vad som är djupt och mörkt, useriöst, lätt, banalt och extraordinärt. Det mänskliga hjärtats hemlighet och existens. Och det här är fantastiskt. Men utmaningen är att förvandla detta mänskliga valv till mening - kommersiell betydelse. Men rädsla inte, vi har några idéer och praxis kring det, och de ska vara effektiva. Big Data

Digital ledarskap

Modulinfo

Som nämnts ovan lever vi i extraordinära tider som kräver extraordinära ledare. Det betyder dig. Du ska leda övergången från resterna av traditionell marknadsföring och till den modiga, nya digitala marknadsföringsvärlden som du hjälper till att uppfinna. Och du ska leda med en knivskarp tanke och strategi. Du ska ta ditt varumärke och din organisation till platser som ännu inte drömts om.

Strategiformulering

Modulinfo

Nu har du kommit långt. Du är (nästan) redo att gå vidare, skära ut nya och outforskade neurala Pathways och digitala marknader. Du står i utkanten av framkanten, och du är nästan redo att sprida de nya digitala supervingarna och sväva. Men först den ultimata strategimodulen; den ultimata strategin.

Programmet syftar till:

 • Skarpa och erfarna spelare i det digitala försäljnings- och marknadsföringsspelet som inte är nöjda med att vara bara spelare längre. Du vill köra spelet. Du vill ändra det
 • Försäljare. Marknadschefer. Lagledare. Affärskonsulter och utvecklare. Professionals som har tagit sin vision så långt de kan gå utan specialiserade färdigheter - och planerar att fixa det
 • Entreprenörer som vill vara mer entreprenöriella
 • De som inser specialisering ger dig en riktig, skarp, konkret konkurrensfördel - med vilken du kan skära igenom tävlingen
 • Inspirerade karriärväxlare
 • Talangfulla människor som vet att certifiering gör att dörrar öppnas

Över 47 000 medlemmar litar globalt på DMI för att fortsätta sin karriär.

 • 92% av våra medlemmar har sagt att vår kurs har haft en positiv inverkan på deras karriär.
 • 81% av våra medlemmar har blivit befordrade efter att ha avslutat en av våra kurser.
 • 88% av våra medlemmar arbetar på senior- eller ledningsnivå.

Det här är vad du kallar support

Vi tänker på allt. Vi packade till och med för dig. Vi kastade in forum, Knowledge Base och ett redo och ivrigt supportteam för att göra din resa lätt.

Klassledare

Våra lärare är experter och engagerade från riktiga digitala bakgrunder. De vet det här spelet.

Ansluten gemenskap

Medlemskap innebär att du går med i ett dynamiskt DMI-nätverk av digitala spelare. Anslut till verklig insikt och möjligheter.

Supportteam

Vad det än är, vi har det täckt. Detta är 360-graders stöd. Teamet är där när du behöver dem.

Dina frågor besvarade. Och sen lite

Allt du behöver veta om att förvärva digitala supermakter, ansluta till bikupan med digital talang via medlemsportalen, bygga en titankarriär med varaktig ackreditering, hur man tar över universum och mer.

Måste jag ha marknadsföringsbakgrund?

Alla kan ansöka om certifierad digital marknadsföringsspecialist - digital strategi

Hur mycket kostar kursen?

Certifierad digital marknadsföringsspecialist - Digital strategi

Var kommer min behörighet att erkännas?

Våra kvalifikationer är i världsklass. Detta gör att du kan ta med dig din Digital Marketing Institute kvalifikation, oavsett var din spännande karriär kan ta dig.

Vem ska ta kursen?

Detta program riktar sig till alla som är involverade i att planera en digital strategi för sin organisation, eller som sannolikt kommer att vara involverade i detta område i framtiden och vill ha en omfattande förståelse av fältet. Denna certifiering är lämplig för alla nivåer av färdigheter eller erfarenheter och är utformad för att förbereda dig för att engagera dig specifikt med strategi och planering inom en övergripande digital marknadsföringsdomän.

Hur bedöms programmet?

Certifierad digital marknadsföringsspecialist - Digital strategi

Senast uppdaterad November 2019

Om skolan

The Digital Marketing Institute is the global certification standard in digital marketing and digital selling education. To date, over 47k people in 135 countries have studied with the Digital Marketi ... Läs mer

The Digital Marketing Institute is the global certification standard in digital marketing and digital selling education. To date, over 47k people in 135 countries have studied with the Digital Marketing Institute, making ours the most widely taught digital certification standard in the world. At the Digital Marketing Institute, we have made it our mission to transform the skills and knowledge of digital professionals on a global scale. There are three core reasons for this. The first is to advance the careers of marketers and sellers, the second is to address the digital skills shortage to ensure businesses have a capable and agile workforce. The final reason is to provide educators with professional certifications that can nurture future generations. We’re as passionate as we are ambitious, and the journey has only just begun. Läs mindre
Duncairn House