ProgramdetaljerProgramkod: 1873
Skola: School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts
Intyg: Ontario College Diploma
Programtyp: Eftergymnasiellt program
Programlängd: 2 år / 4 semestrar
Startdatum: Höst, vinter, sommar
Plats: OnlineProgramöversiktCentennial College : s program för hantering av bakning och konditorier bygger på grundläggande färdigheter för bakning och konditorier för att förbereda dig för en ledningsroll inom baksektorn. Oavsett om det är menydesign, inköp, planering eller utförande, bakhantering är en viktig färdighet för att konvertera din passion till affärsframgång.
Du får examen med viktiga branschcertifieringar som Smart Serve, Safe Food Handlers och HLR, vilket gör dig jobbklar.
Många kandidater från detta Baking and Pastry Arts-program har säkerställt sysselsättning inom stora gästfrihetsvarumärken inom hotell-, resort- och restaurangindustrin samt inom storskaliga kommersiella bakningsföretag.Det är ditt Shift-utbildning och medvetenhetsprogramProgrammet kommer att innehålla en innovativ branschutbildning och medvetenhetscertifiering, It's Your Shift. Certifieringen kommer att förse dig med avgörande kunskaper och ge aktuella resurser fokuserade på förebyggande av sexuell trakasserier och säker praxis för intervention som frontlinjearbete eller chef. Det kommer att stödja dig när du kommer in i gästfrihetsbranschen att bli ledande för att förebygga sexuell trakasserier och bidra till utvecklingen av säkra och välkomnande arbetsmiljöer.Ocean Wise-programmetSkolan för gästfrihet, turism och matlagningskonst och det lokala caféet och restaurangen använder läckra och havsvänliga Ocean Wise-produkter. Ocean Wise är ett bevarande- och utbildningsprogram som arbetar med kockar, restauranger och leverantörer av skaldjur för att hjälpa dem med hållbar inköp av fisk och skaldjur.Feast On®-certifieringCentennial College 's School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts har blivit den första akademiska institutionen som får Feast On®-certifiering för sin inköp av lokala mat- och dryckeprodukter som används i de akademiska programmen och skolans erfarenhetsinlärande matserviceaktiviteter. Culinary Tourism Alliance etablerade Feast On som ett certifieringsprogram som erkänner företag som är engagerade i inköp av Ontario-odlad och producerad mat och dryck.