Läs den officiella beskrivningen

Vem är kursen för?

  • Varje professionell kock som vill uppgradera sina matlagnings- och förvaltningsförmåga.
  • Människor som har ett intresse för matlagning och drömmar att bli en professionell kock.

Ingångskrav:

  • Kursen är tillgänglig för alla elever, med all akademisk bakgrund.
  • God kunskap om engelska, numeracy och IKT krävs för att delta i kursen.

Bedömning:

  • I slutet av kursen kommer du att behöva sitta ett online multipelprovstest. Ditt test kommer att bedömas automatiskt och omedelbart så att du omedelbart kommer veta om du har lyckats.
  • Innan du sitter för din tentamen får du möjlighet att testa din skicklighet med en mock-examen.

certifiering:

  • När du har lyckats genom provet kan du få ett ackrediterat certifikat för prestation. Du kan dock också få ett kursavslutningscertifikat efter avslutad kurs utan att sitta för provet. Certifikat kan erhållas antingen i en exemplar på bekostnad av £ 39 eller i PDF-format till kostnaden för £ 24.

Varför välja oss?

  • Prisvärd, engagerande
  • Handledningvideor / material från branschledande experter;
  • Studera i en användarvänlig, avancerad online-lärplattform;
  • Effektiva provsystem för bedömning och direktresultat
  • Storbrittanien
  • Tillgång till kursinnehåll på mobil, surfplatta eller skrivbord från var som helst när som helst;
  • Fördelen med att ansöka om NUS Extra rabattkort
  • 24/7 student support via e-post.

Karriärsbana:

Diplom i professionell kock är en användbar kvalifikation att ha och skulle vara till nytta för följande karriärer:

  • Boende Officer
  • affärsmän
  • Concierge
  • Kundservicechef
  • Mat och restaurangchef
  • Hotell chef
  • Receptionist.

KURSPLAN
Bli kock

  • Kan TV-kockar lära dig att laga mat?
  • Förbättra matlagnings- och matberedskapskunskaper
  • Catering till unika smaker
  • Egenskaper av en framgångsrik kock
  • Uppnå perfektion som en Saucier
  • Bli den perfekta kocken
  • Utrustning för perfekta kockar
  • Hur blir den perfekta kocken: Att delta i skolan
  • Nycklarna för att få och använda feedback
  • Vad kan du göra med en kulinarisk examen
  • Knivfärdigheter för den perfekta kocken
  • Göra måltider lätt att äta hälsosamt
  • Plating för hemkocken
  • Perfekt kockar Välj en specialitet
  • Hitta lokala matlagningskurser
  • Hur kan du bli en professionell kock
  • Den perfekta kockens fysiska egenskaper
  • Betydelsen av att testa recept
  • Kockarna Viktiga Bakverktyg
  • Lärarkurvan att bli den perfekta kocken
  • Jobben av en professionell kock
  • Blandningen av söt, kryddig och salig
  • Den perfekta hemkocken
  • Den perfekta kocken öppnar en restaurang
  • Den fysiska efterfrågan på att vara kock

Kökshantering

  • Köpa Köksutrustning: Tips och tricks för att spara pengar
  • Det välutrustade köket
  • Ta inventering
  • Var försiktig med de senaste trenderna
  • Billig Vs. Billig
  • Behöver Vs. Önskar
  • Jämförelse Shopping
  • Hur man hittar de bästa erbjudandena
  • Hemligheter av utomhus matlagning recept
  • En gång i månaden Matlagningsrecept
  • Mors dagskokning gjorde det lätt
  • Mardi Gras Matlagning Cajun Style
  • Lär dig att laga italiensk mat på semester
  • Matlagning med en holländsk ugn
  • Recept av italiensk Vegetarisk matlagning
  • Home Cooking Network: En uppsättning recept
  • America's Home Cooking: TV-programmet
  • En underbar upplevelse med utomhusbrännare
  • Matlagning för söndagsmiddag
  • Friska matoljor
  • Matlagning Cajun Mat
  • Paula's Home Cooking Recept
  • Betydelsen av att äta en hälsosam vegetarisk kost
  • Italiensk mat på en date
  • Pastas historia i italiensk mat
  • Granskning av olika vegetariska matlagningsshow
  • Italiensk matlagning Brochutto
  • Matlagning julkakor
  • Tillbaka till början för presidentens daglagning
  • Mikrovågsugnbaconkokare
  • Billig italiensk mat i Milano
  • Kinesisk matlagning Wok
  • 7 Användbara tips och tips om matlagning
  • Down Home Cooking
  • Italiensk matlagningskola
  • Matlagningsspel
  • Italienska Matlagningsrecept
  • Franska matlagning helgdagar

Hantera Restaurang

  • Mat Business Basics
  • Sätt ihop ditt affärsidé
  • Identifiera din målmarknad
  • Identifiera din tävling
  • Skriv en uppdragsförklaring
  • Grundläggande grunder
  • Utrustning och tillbehör
  • Marknadsföring och kvalitetskontroll
  • Avslutar

recept

  • Recept - I
  • Recept - II
  • Recept - III
  • Recept - IV
  • Recept - V
  • Recept - VI
  • Recept - VII
  • Recept - VIII
  • Recept - IX
  • Recept - X
  • Recept - XI
  • Recept - XII
  • Recept - XIII
  • Recept - XIV
  • Recept - XV
  • Recept - XVI
  • Recept -XVII
  • Recept -XVIII
  • Recept -XIX
  • Recept -XX
Program undervisas på:
Engelska

Se 365 fler kurser från John Academy »

Denna kurs är Online
Startdatum
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Pris
17 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum