Read the Official Description

Nyckelfunktioner

 • 36 timmar instruktörledd träning
 • 14 timmars självstudier
 • 18 levande demos av de mest populära DevOps-verktygen
 • 16 timmar praktiska uppdrag med DevOps-verktyg
 • 3 omfattande simuleringstest
 • 3 praktiska praktiska projekt med DevOps-verktyg

Vad är kursens mål?

Simplilearn DevOps-kurs är utformad för att hjälpa dig att bli en DevOps-utövare och tillämpa den senaste DevOps-metoden för att automatisera din livscykel för mjukvaruutveckling rätt ut ur klassen. Du kommer att behärska konfigurationshantering; kontinuerlig integrationsutplacering, leverans och övervakning med DevOps-verktyg som Git, Docker, Jenkins, Dollette och Nagios i ett praktiskt, praktisk och interaktivt tillvägagångssätt.
Devops träningsplan fokuserar kraftigt på användningen av Docker-behållare, en teknik som revolutionerar hur apps distribueras i molnet idag och är en kritisk kompetens för att behärska i molnåldern.

Vilka färdigheter kommer du att lära dig?

Efter att ha avslutat DevOps-kursen kommer du att uppnå praktisk kompetens inom olika aspekter av DevOps leveransmodell. De praktiska lärandesultaten av denna Devops-kurs är:
 • En förståelse för DevOps och de moderna DevOps toolsets
 • Möjligheten att automatisera alla aspekter av en modern kodleverans och installationsrörledning med hjälp av:
o Källkodshanteringsverktyg
o Byggverktyg
o Testautomatiseringsverktyg
o Containerisering via Docker
o Konfigurationshanteringsverktyg
o Övervakningsverktyg

Vem ska ta kursen?DevOps karriärmöjligheter trivs världen över. DevOps presenterades som en av de 11 bästa jobben i Amerika år 2017, enligt CBS News, och data från Payscale.com visar att DevOps Managers tjänar så mycket som 122,234 dollar per år, med DevOps-ingenjörer upp till $ 151.461. DevOps jobb är den tredje högsta tekniska rollen som rankas av arbetsgivarens efterfrågan på Indeed.com men har det näst högsta talangunderskottet.

Denna DevOps-kurs kommer att vara till nytta för följande yrkesroller:

 • Programutvecklare
 • Tekniska projektledare
 • arkitekter
 • Operations Support
 • Distributionsingenjörer
 • IT-chefer
 • Utvecklingschefer
Förkunskapskunskap för mjukvaruutveckling, helst i Java, och UNIX / Linux-kommandoradsverktygen är väsentliga för kursen.

Vad ingår projekten i kursen?Som en del av kursen kommer du att slutföra tre projekt baserade på industriella användarfall.

Projekt nr 1
Domän: Finans
En global bank rekryterar 500 akademiska programutvecklare varje år. Utvecklarna är anställda på platser i fyra olika länder. Banken kräver ett webbaserat frågeformulär för att bedöma akademikernas programmeringsförmåga så att de kan tillhandahålla lämplig utbildning. Du måste utforma, implementera och distribuera en del av systemet.


Projekt nr 2
Domän: Media
Ett medieföretag vill erbjuda en webbplats där användare kan ladda upp bilder. Bildtext och titlar kan läggas till fotografierna. Kunder kan beställa utskrifter av bilder på T-shirts, muggar och andra föremål. Du måste utforma, implementera och distribuera en del av systemet.


Projekt # 3
Domän: Medical
Ett sjukhus vill genomföra ett system som kan upptäcka skadliga läkemedelsinteraktioner. De vill ha en mobilapplikation som tillåter läkare att skriva in eller skanna recept. Systemet kommer då att kontrollera om läkemedelsinteraktioner, och eventuella motstridiga droger kommer att markeras så att receptet kan ändras. Du måste utforma, implementera och distribuera en del av applikationen.

Varför ska jag anmäla mig till denna DevOps kurs?

Det finns en ökande efterfrågan på yrkesverksamma som förstår både utveckling och operativ sida av mjukvaruutveckling och implementeringsprocessen, vilket gör denna DevOps träningspass väl lämpad för dem som vill öka deras marknadsförbarhet för dessa högt uppskattade roller. Devops jobb är högt betalda och i stor efterfrågan inom ett brett spektrum av populära branscher. Kursen är idealisk för deltagare på alla nivåer av erfarenhet.

Program taught in:
Engelska

See 14 more programs offered by Simplilearn »

Last updated October 26, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
Pris
1,199 GBP
för individer, online klassrum flexi-pass.
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum