Läs den officiella beskrivningen

Använd kampanjkod ngtu295 att betala endast £ 295 för någon kurs bunt på SuperSkilz kassan!

Det har aldrig funnits ett bättre tillfälle att arbeta i IT-säkerhet med ökningen i cybersäkerhetsattacker och en brist på kvalificerade IT-säkerhet proffs för att bekämpa dem. IT-säkerhet proffs krävs inom alla branscher från regering och försvar, för att finansiera och industri. Som hackare blir allt mer kreativa i sina ansträngningar att stjäla information och stör liv, är IT-säkerhet proffs som behövs för att motverka dessa attacker och hitta bättre sätt att säkra system.

Detta paket innehåller ett brett spektrum av certifieringskurser som leder till globalt erkänt och efterfrågade certifieringar. De yrkesområden som omfattas är: Intrångstest / Ethical Hacking, Cyber ​​Security Analysis, dataintrång Forensic Investigation, Information Systems Revision och informationssystem Analysis.

Vad finns i bunten?

Detta paket innehåller 6 separata certifieringskurser.

  1. CompTIA Security + SY0-401
  2. (ISC) 2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) 2013
  3. EG-rådet Certified Ethical Hacking & Motåtgärder (CEH v.8)
  4. EG-rådet Certified Security Analyst
  5. EG-rådet dataintrång Forensic Investigator (CHFI v.8)
  6. ISACA Certified Information Systems Auditor (CISA)

Hur varje kurs undervisas?

Alla kurser är online och i egen takt, vilket innebär att du gör det i ditt eget hem, i din egen tid, i din egen takt. Varje lektion är förinspelad så att du kan pausa, spola framåt, hoppa sektioner, eller gå tillbaka till en annan lektion om du behöver. Lektionerna är multimedia baserad, vilket innebär video och ljud används för att hålla lektionerna. De flesta lektioner är också interaktiva, vilket fick eleven att delta. Det kan handla om att svara på frågor på skärmen, som deltar i uppgifterna, och med hjälp av simulatorer som om du använder riktiga program.

Hur lång tid tar det för mig att slutföra varje kurs?

Som nämnts ovan, våra kurser är själv tempo. Vissa människor avsluta sin kurs snabbare än andra. Om du väljer att bara göra en av certifiering kurser från denna bunt, så kommer det att ta dig mindre tid än om du gör två eller tre eller alla av dem. Oavsett vad men, du kommer alltid att ha 12 månader att slutföra din kurs.

Vad behöver jag?

Allt du behöver är en internetuppkoppling och en dator. Medan de flesta av lektionerna arbetar på MAC, rekommenderar vi att du använder en dator för bästa prestanda. Vissa delar av undervisningen kan inte visas korrekt på äldre Mac-datorer. När du har loggat in på din kurs, kan du bli ombedd att ned vissa fria plugins som Java. Följ bara anvisningarna på skärmen.

Program undervisas på:
Engelska

Se 7 fler kurser från SuperSkilz »

Denna kurs är Online
Startdatum
Aug. 2019
Duration
1 år
Deltid
Heltid
Pris
990 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum