Läs den officiella beskrivningen

Använd kampanjkod ngtu295 att betala endast £ 295 för någon kurs bunt på SuperSkilz kassan!

IT Career Builder Bundle innehåller en mängd kurser som syftar till ett brett spektrum av människor. Den har både nybörjar och avancerade kurser. Den är idealisk för den som vill: starta en karriär inom IT; bredda sina nuvarande IT-kompetens; uppgradera sina nuvarande IT-certifieringar; utforska nya tekniska områden; eller öka sin lön genom att få fler meriter.

Bunten täcker en rad olika områden från grundläggande IT reparation och underhåll, till mer avancerade tekniska områden som IT-säkerhet, Cisco Networking, Microsoft Exchange Server och Citrix XenDeskstop och XenServer. En idealisk bunt för alla som vill bygga sin IT-karriär.

Varje kurs leder till en certifiering inom sitt eget område. Beroende på din nivå av erfarenhet, kan du välja att ta en eller alla av de kurser inom bunten.

Vad finns i bunten?

Detta paket innehåller 10 separata certifieringskurser.

  1. CompTIA A + 220-801 & 220-802
  2. CompTIA Network + N10-005
  3. CompTIA Security + SY0-401
  4. Microsoft 70-688: Hantera & Underhåll Windows 8 (MCSA)
  5. Microsoft 70-342: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 (MCSE)
  6. Cisco CCNA 100-101 & 200-101 - Ande Cisco Networking Devices
  7. Cisco CCNP 642-832 - Felsökning & upprätthålla Cisco IP-nätverk
  8. Cisco CCNP 642-902 - Genomförande Cisco IP Routing - ROUTE
  9. Citrix XenDesktop 5 Administration (CXD-202)
  10. Citrix XenServer 6.0 Administration (CXS-203)

Hur varje kurs undervisas?

Alla kurser är online och i egen takt, vilket innebär att du gör det i ditt eget hem, i din egen tid, i din egen takt. Varje lektion är förinspelad så att du kan pausa, spola framåt, hoppa sektioner, eller gå tillbaka till en annan lektion om du behöver. Lektionerna är multimedia baserad, vilket innebär video och ljud används för att hålla lektionerna. De flesta lektioner är också interaktiva, vilket fick eleven att delta. Det kan handla om att svara på frågor på skärmen, som deltar i uppgifterna, och med hjälp av simulatorer som om du använder riktiga program.

Hur lång tid tar det för mig att slutföra varje kurs?

Som nämnts ovan, våra kurser är själv tempo. Vissa människor avsluta sin kurs snabbare än andra. Om du väljer att bara göra en av certifiering kurser från denna bunt, så kommer det att ta dig mindre tid än om du gör två eller tre eller alla av dem. Oavsett vad men, du kommer alltid att ha 12 månader att slutföra din kurs.

Vad behöver jag?

Allt du behöver är en internetuppkoppling och en dator. Medan de flesta av lektionerna arbetar på MAC, rekommenderar vi att du använder en dator för bästa prestanda. Vissa delar av undervisningen kan inte visas korrekt på äldre Mac-datorer. När du har loggat in på din kurs, kan du bli ombedd att ned vissa fria plugins som Java. Följ bara anvisningarna på skärmen.

Program undervisas på:
Engelska

Se 7 fler kurser från SuperSkilz »

Denna kurs är Online
Startdatum
Aug. 2019
Duration
1 år
Deltid
Heltid
Pris
990 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum