Design för hållbar online-kurs - social dimension

Gaia Education

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Design för hållbar online-kurs - social dimension

Gaia Education

Är du ute efter att medvetet uppfinna kooperativa och harmoniska sätt att leva och arbeta tillsammans?

Om så är fallet, hur vi designar för grupputveckling, ledarskap, konfliktlösning, beslutsfattande, kreativitet, social rättvisa, och kommunikation?

5 Gå med Gaia Educations Social Design för hållbarhet kurs och lära sig praktiska effektiva sätt att skapa den förändring vi alla söker. Vår distinkt program är din chans att lära sig om olika sätt att delta i denna (r) evolutionsskifte paradigm.

7

Vårt mål är att ge dig en bättre förståelse av den verkliga innebörden av social rättvisa och handling deltagande, och att göra det möjligt för deltagarna att tillämpa omvälvande verktyg som anpassa oss mer motståndskraftiga sociala system. Vår relation till andra är för dyrt att låta den standard på gamla dominerande paradigm.

Många av oss känner att vårt nuvarande samhällssystem inte längre är hållbar, och att mer medkännande och bara sätt att organisera är möjliga, men vad är alternativen? Det är en allmänt spridd uppfattning att det finns saker individer kan göra för att ändra systemet eller förbättra deras sociala villkor. Men inom ramen för en komplex global gemenskap, är begränsad effektivitet isolerad enskild åtgärd. Men vi alla tillsammans skapa det system vi lever i, och när vi gå med andra och arbeta för en gemensam vision för att förbättra situationen i våra samhällen vi deltar i en mäktig kraft för positiv förändring.

2

Om du har varit en del av en grupp, redan vet att en av de vanligaste orsakerna till misslyckandet av grupparbeten är konflikt. Konflikter är en strukturell fråga i bildandet av grupper. Så som utbreder sig framgångsrika grupparbeten kommer med nödvändighet att innebära en helande process där vi steg ut ur cykler av smärta och våld som har kört genom mänsklighetens historia och ta ansvar för att initiera nya mönster.

Återupptäcker skönhet, medkännande natur och inneboende kraften i människan är en del av vår resa genom den sociala dimensionen av design för hållbar utveckling.

Kursinnehåll

I den sociala dimensionen kommer vi att ta upp följande frågor:

 • Vad blir den vision som kommer att hjälpa våra projekt vara sammanhängande och inspirerande?
 • Hur kommer beslut fattas och konflikter lösas?
 • Hur ska vi gå den fina linjen mellan att vara en individ och växande vår personliga makt, samtidigt som en del av en kollektiv kropp?
 • Kommer vi att kunna fira vår mångfald i en rättvis och inkluderande sätt, eller kommer vi att finna våra olikheter alltför utmanande?
 • Vad ska vi göra för att återförenas med den kreativa källa i Web of Life och få en känsla av skönhet i allt vi gör?
 • Slutligen kommer vår grupp, organisation eller gemenskap nå ut till de lokala och bioregional samhällen, bygga broar, lärande och undervisning, ge och ta emot?

Design för hållbar utveckling innebär en holistisk designprocesser som uppmärksammar den "folk" sidan av saken, vid sidan av arbetet med ekonomi, ekologi och våra världsbilder. På tröskeln mellan vision och verklighet, kan en integrerad konstruktion ange kursen för en sund och hållbar verklighet.

63

Vad du får

 • En nedladdningsbar kursbok med senaste forskningen och ytterligare resurser (även tillgänglig som en online e-bok)
 • En student handbok med all viktig information concenring kursen
 • En Student Guide: beskrivning av varje mått studieresultat, mål och tidsplan, samt en rad aktiviteter för varje modul av inlärnings resan
 • En nedladdningsbar kopia av sociala Key Bok: Beyond You and Me, utgiven av Gaia utbildning och aslo finns i pappersform våra publikationer partner, Permanenta Publikationer
 • Tillgång till den virtuella campus, där du delta i våra klassrum, forum designteam, direkt kommunikation med handledare, provmaterial, alla läromedel och aktiviteter för certifikat, och sociala medier i samband med kursen
 • Orientering till den virtuella campus, e-learning verktyg och Moodle plattformen
 • Full teknisk och akademisk stöd för att gå igenom den virtuella kursen och uppnå alla studieresultat
 • Ett intyg om avslutad kurs från Gaia Education
 • Tjäna poäng för att fortsätta på vårt flaggskepp certifierade program i Hållbarhet & Design
 • Förmågan och praktiska färdigheter för att vidta aktiva åtgärder i det strategiska området Design för hållbar utveckling
 • Banar väg att ansluta sig till Gaia Education Learning Journey

din investering

Kostnaden för denna unika och spännande kurs är £ 297 GBP. Det kan vara den bästa investering du någonsin gjort i dig själv. Kursen inleds med en orientering om den 17 oktober för en löptid på 8 veckor, som omfattar cirka 80 timmars studietid.

Efter avslutad kommer du att vara utrustade med de kunskaper och färdigheter för att bli en säker förändring maker i samhällsfrågor hållbarhet. Det kommer också att kvalificera dig att gå vidare för att studera i hela vårt certifierade program i design för hållbar utveckling och ansluta sig till en designstudio efter att ha avslutat de fyra dimensionerna av kursen.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Spansk
 • Portuguese (Brazil)
Gaia Education
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
8 veckor
Deltid
Heltid
Price
Pris
297 GBP
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Forres, Scotland
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2019
Storbritannien - Forres, Scotland
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan