Design för hållbar online-kurs - ekologiska dimensionen

Gaia Education

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Design för hållbar online-kurs - ekologiska dimensionen

Gaia Education

Vi är alla designers, eftersom våra handlingar och inactions ansvarar för att forma världen omkring oss. Om du är redo att bli en medveten designer för att skapa en bättre värld för dig själv och ditt samhälle, då vår unika Sky programmet är vad du har väntat på.

yu

Ekologiska designers att livsuppehållande naturliga funktioner inte bara bevaras utan regener när det är möjligt. De arbetar med naturen snarare än mot henne. De förstår att hållbar lösning designen är att skapa självständiga, självunderhållande, självregenererande "levande system" som kan stödja blomstrande samhällslivet för alla sina invånare. De vet att ekologiska problem är grundläggande för design och utveckling av ekobyar och hållbara avsikt samhällen som helhet. Lär dig att bli en aktiv förändringsagent att utforma bättre hem för dig själv och andra.

op

Med början den 2 januari detta åtta veckors program, med 80 timmars studietid kommer att förse dig med förståelse och förmåga att bli en säker åtgärd taker inom detta viktiga område. Denna ekologiska dimensionen kan tas som ett fristående program eller som utgångspunkt för vår mer omfattande Sky programmet. Detta gör att du kan öka din trovärdighet för det löpande arbetet, medan ger dig möjlighet att fortsätta med våra 3 andra dimensioner och Design Studio i vår 10 månader Sky program för att få en fullständig certifikat i design för hållbar utveckling.

ui

Efter avslutad Dimension du kommer att ha förtroende och förmåga att börja placera dig själv i ekologisk design och hållbarhet fält. Akademiker i våra program har gått vidare till att bidra till hållbarhetsprojekt, bygga samhällen, bli sociala entreprenörer, ätit i Permakultur projekt och biodynamisk odling, med stöd övergångs rörelser och mycket mer.

rt

"Låt oss vara goda förvaltare av jorden vi ärvde. Alla vi måste dela jordens känsliga ekosystem och värdefulla resurser, och var och en av oss har en roll att spela för att bevara dem. Om vi ​​ska kunna fortsätta att leva tillsammans på denna jord, vi måste alla vara ansvariga för det. " Kofi Annan

Kursinnehåll

Världens ledare har åtagit sig att 17 globala mål för att uppnå 3 extraordinära saker under de kommande 15 åren. Avsluta extrem fattigdom. Bekämpa ojämlikhet och orättvisa. Fix klimatförändringarna. De globala mål för hållbar utveckling skulle kunna få dessa saker gjorda. I alla länder. För alla människor. Om målen ska fungera måste alla veta om dem. Det är anledningen till att den ekologiska dimensionen är en av de 4 nyckelkomponenter till vår Sky-programmet och till din egen personliga utveckling. Dimension är skriven av: Michael Shaw, Daniel C. Wahl, Ezio Gori, och Lisa Shaw.

Modul 1: Hela systemnivå ekologisk design

Med utgångspunkt från begreppet "Building Kulturer av hållbar utveckling", täcker detta avsnitt "helheten". Det ser ut på några breda filosofier och principer för ekologisk design. Vi ser hela systemet inom vilket vi genomför våra liv och påverka världen genom särskilda konstruktions beslut vi fattar och genomför.

1

Modul 2: Lämplig Water Technology

Kopplingen mellan fossila bränslereserver och krig har varit ett tydligt mönster i årtionden, men lika många våldsamma konflikter och krig har redan kämpat över tillgång till vatten. Vatten är en mycket knapp resurs och ändå går till spillo och kontaminerad vid en gigantisk skala finns det fortfarande en sjundedel av världens befolkning saknar tillgång till en säker vattenförsörjning. Att lära sig att skapa mer effektiva system för att ta hand om världens vatten är kritisk.

2

Modul 3: lokala livsmedelssystem

Sund lokal mat är en av de bästa startpunkter att bygga hållbart samhälle, vare sig i ett nybyggt ekoby eller i omvandlingen av en by eller stad. Mat inbjuder oss att tänka på vår hälsa, vår lokala ekonomi, vår relation med landet. Som ett grundläggande behov att se till att vi designar fjädrande, produktiva och regenerativa livsmedelssystem är grunden för en blomstrande samhälle och region.

3

Modul 4: Lämplig teknik

Behandlar lämplig teknik för generering och användning av energi. Tittar på hållbar design av koldioxidneutrala energisystem ser dessa energiteknik som en del av en motståndskraft strategi för hållbara samhällen och ekobyar. Skalning och skala för att passa olika typer av utvecklingen, platser och bio-regioner.

4

Modul 5: Green Building & Montering

De utmaningar som i "moderna" bygg- och anläggningsteknik, gröna byggteknik, mer energieffektiva och mindre miljöskadliga strukturer. Diskriminera valet av byggmaterial, arkitektoniska stilar beroende på region, eftermontering dåligt utformade strukturer och förorts mönster.

5

"Vi måste gå på ett sätt som vi bara ut lugn och ro på jorden. Gå som om du kysser jorden med fötterna." Thich Nhat Hanh

Vad du får

 • En handout med senaste forskning och ytterligare resurser
 • En Student Guide: beskrivning av varje Dimensions studieresultat, mål och tidslinje, plus en rad aktiviteter för varje modul av inlärnings resan
 • Tillgång till den virtuella campus, där du delta i våra klassrum, forum designteam, direkt kommunikation med handledare, provmaterial, alla läromedel och aktiviteter för certifikat, och sociala medier i samband med kursen
 • Orientering till den virtuella campus, e-learning verktyg och Moodle plattformen
 • Full teknisk och akademisk stöd för att gå igenom den virtuella kursen och uppnå alla studieresultat
 • Ett intyg om avslutad kurs från Gaia Education
 • Tjäna poäng för att fortsätta på vårt flaggskepp certifierade program i Hållbarhet & Design
 • Förmågan och praktiska färdigheter för att vidta aktiva åtgärder i det strategiska området Design för hållbar utveckling
 • Banar väg att ansluta sig till Gaia Education Learning Journey

din investering

Kostnaden för denna unika och spännande kurs är £ 297 GBP. Det kan vara den bästa investering du någonsin gjort i dig själv. Kursen börjar med en orientering på 17 oktober under en period av 8 veckor, som omfattar cirka 80 timmars studietid.

Efter avslutad kommer du att vara utrustade med de kunskaper och färdigheter för att bli en säker förändring maker i samhällsfrågor hållbarhet. Det kommer också att kvalificera dig att gå vidare för att studera i hela vårt certifierade program i design för hållbar utveckling och ansluta sig till en designstudio efter att ha avslutat de fyra dimensionerna av kursen.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Spansk
 • Portuguese (Brazil)
Gaia Education
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
8 veckor
Deltid
Heltid
Price
Pris
297 GBP
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Forres, Scotland
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Storbritannien - Forres, Scotland
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan