Läs den officiella beskrivningen

Edinburgh Business School är Handelshögskolan för Heriot-Watt University.

EBS har hjälpt arbetande yrkesverksamma att bli företagsledare i över 25 år och erbjuder högkvalitativa och tillgängliga doktorandprogram i näringslivet. Våra populära online MBA , Masters, DBA och PhD- program har accelererat karriärerna på över 20.000 kandidater. Våra studenter har sett ökade löner, fått kampanjer inom sina företag och många har startat egen verksamhet.

tyk

Varför Edinburgh Business School , Malaysia?

Du har möjlighet att studera för din MBA på deltid på vår inspirerande universitetscampus i Malaysias moderna stad Putrajaya och bli med i vårt växande nätverk av EBS-kandidater och affärsfolk. Du kommer att undervisas av erfarna och mycket respekterade brittiska och lokala fakulteter , ha tillgång till exceptionella faciliteter och examen med en prestigefylld examen från ett brittiskt universitet som är fullt ackrediterat av Malaysias Qualifications Agency (MQA).

Möt Edinburgh Business School MBA-student, Brian Puang ...

Programstruktur

För att slutföra ditt MBA-program måste du klara nio kurser totalt; sju kärnkurser och två valfria ämnen . Kärnkurserna är:

- Redovisning

- Ekonomien

- Finans

- Marknadsföring

- Organisationsbeteende

- Projektledning

- Strategisk planering .

Programmet tar två år att slutföra. Du kommer att dra nytta av 48 timmars handledd interaktion för varje kärnkurs och en stor del av din tid kommer att spenderas självständigt (cirka 200 timmar per kurs). Du kommer att delta i två 2-dagars seminarier (på lördag och söndag) för var och en av de sju kärnkurserna som anges ovan. Dessa seminarier kommer att omfatta simuleringar, fallstudier och diskussioner och möjliggöra en dynamisk kombination av studenter med olika erfarenheter, bakgrunder och kulturer för att dela och utbyta kunskaper i en rik inlärningsmiljö.

Intresserad?

Anmälan till vår deltid MBA är genom ansökan och acceptans, med intagsperioder i september och januari varje år *. Du förväntas normalt ha:

- En erkänd första eller andra klassens hedersexamen eller en kvalifikation som anses vara likvärdig, eller passerar i tre av MBA-kurser (varav en måste vara kärnan).

- Minst två års efterkvalificerad heltidsarbetserfarenhet av relevant karaktär

- Bevis på engelska språkkunskaper i form av akademisk IELTS 6.5 eller annan erkänd kvalifikation från Heriot-Watt University.

Ansök nu

* Vi rekommenderar att du lämnar in din ansökan minst två månader före startdatumet. Detta kommer att möjliggöra behandlingstid, visumansökningar och förhandsstudier. Medan vi gör vårt bästa för att tillgodose alla potentiella studenter kan vi inte garantera att några ansökningar som tas emot mindre än två månader före startdatumet behandlas i tid.

Har en fråga?

Fråga direkt om detta program.

tyk

bedömningar

Alla kurser bedöms av examen, med stora examen sessioner ( dieter ) som hölls i juni och december varje år, och mindre examen sessioner som hölls i mars och augusti. För var och en av dina tentor kommer du att delta i en tvådagars revisionssession (lördag och söndag) för att förbereda dig.

Kontakta oss för mer information.

undantag

Vi kan eventuellt bevilja dig ett undantag om du har en tidigare kvalifikation i ett relevant ämne. Observera att dessa undantag endast tilldelas efter eget gottfinnande. Mer information finns på vår hemsida .

avgifter

Vår avgiftsberäkare ger dig en översikt över programmets kostnad.

Behöver du mer information?

Fråga nu, eller kontakta oss; Vi skulle älska att höra från dig.

Malaysia Campus
Edinburgh Business School
Heriot-Watt University Malaysia
Nr 1 Jalan Venna p5 / 2
Precinct 5,
62200 Putrajaya
malaysia


Deltid MBA
603-8894 3888
MalaysiaMBA@ebs.hw.ac.uk

Program undervisas på:
Engelska
Edinburgh Business School

Se 2 fler kurser från Edinburgh Business School »

Senast uppdaterad June 4, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
2 år
Deltid
Pris
Contact school
Deadline
Contact school
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Contact school
Sista anmälningsdag
Contact school
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Contact school
Sista anmälningsdag
Contact school

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Contact school
Slutdatum
Contact school

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Contact school
Slutdatum
Contact school