Data Executive Program

361 Degree Minds

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Data Executive Program

361 Degree Minds

En perfekt blandning av teknik, datavetenskap och affärsärenden och insikter utmärker sig detta program som bland de bästa i världen.

Kurshöjdpunkter

Realtids praktik

En praktikplats gör att du kan tillämpa klassrumskunskaper i verkliga situationer. Vi hjälper dig att hitta relevanta arbetslivserfarenheter i organisationer som är involverade i Big Data Analytics.

Placeringsstöd

Vår Placering Division hjälper våra studenter att möta företag som utövar Big Data Analytics. Vår Placering Division har placerat studenter i några av de bästa företagen som Siemens, American Megatrends, Dell och HCL.

Utbildningsmetodik

Kursen omfattar flera timmar av levande fakultetssession och inspelad live session. Det har också flera gästföreläsningar varje månad. Tillsammans med levande klasser har kursen industrikatalysatorer, opinionsundersökningar, observatörer och självbedömningar.

Capstone Projekt

Under kursen bedriver eleverna självständig forskning om en fråga eller ett problem efter eget val, involverar det akademiska lärandet i de relaterade disciplinerna, och - med tillsyn av en fakultet och industrigrupper - producerar ett signifikant papper.

Industri Connect

Vi ansluter dig till branschledare som spelar en viktig roll i Data- och Analytics-domänen. Anslutning med sådana personer kan hjälpa dig med jobbjakt, karriärnätverk och professionella framsteg.

Lär dig genom fallstudier

Fallstudier hjälper dig att framhäva detaljerad kontextuell granskning av ett begränsat antal händelser eller omständigheter och deras relationer. Det hjälper till att få fördjupad information om en individ, grupp eller förekomst.

Viktiga funktioner i programmet

Effektiv

Vi erbjuder en unik kombination av forskningsinriktad futuristisk pedagogik och globalt benchmarkat innehåll. Våra moduler stöds av omfattande forskning som gjort vårt utbildningssystem både lämpligt och spännande för våra elever.

Mycket erfaren fakultet för stora data

Vid 361 DM har vi en grupp högkvalificerad fakultet från IIT Kanpur och IIT Kharagpur. Våra fakulteter har arbetat med PwC och IBM och har lång erfarenhet av att pioneera flera stora data- och analysprojekt globalt.

Certifiering från Praxis Business School

Praxis Business School, Kolkata, är en främsta B-skola vars kurser rankas bland Indiens två bästa i Big Data och Analytics-domänen. Det är en av de mest betrodda och inflytelserika förvaltningsutbildningsinstitutionerna i Indien.

Praktik

En praktikplats gör att du kan tillämpa klassrumskunskaper i verkliga situationer. Vi hjälper dig att hitta relevanta arbetslivserfarenheter i företag som söker yrkesverksamma inom Big Data Analytics.

Placeringsstöd

Vår placerings support enhet hjälper våra studenter att möta företag som arbetar med Big Data och Analytics. Våra studenter har placerats i några av de bästa företagen som Siemens, American Megatrends, Dell och HCL för att ge meningsfullt placeringsstöd.

New Age Learning Platform

I-metaplatformen på 361 DM, aktiverad med unika förstärkta och virtuella verklighetsledda klasser tillåter mobil inlärning, dvs du kan lära dig när som helst och var som helst. Du kan också lära dig genom att ladda ner 361DM App i din smartphone. Vår plattform underlättar gruppdiskussioner, inlärningsresurser, resultatrekord, utvärderingar efter klass, e-bibliotek och opinionsundersökningar under klasserna.

Dedikerat supportteam

Vi har ett engagerat team som stöder dig genom hela kursen - från ansökan till certifieringen! Du kan nå oss när det behövs hjälp, bara med ett knapptryck.

moduler

  • Stora data 101
  • Matematikmodellering
  • Kodning i DB Miljö
  • Göra dataset

Resultatet av programmet

Avancerad Business Analytics är en av nyckelkraven i en stor organisation. Tiden är bäst för att någon ska ta en karriär på den här domänen. Enorma möjligheter och extremt skrämmande att få kandidater tvinga stora organisationer att gå helter-skelter. Det är absolut nödvändigt att karriärsökare tar tillfället i akt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad January 31, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Varaktighet
6 veckor
Deltid
Heltid
Price
Pris
15,550 INR
Information
Deadline
Locations
Indien - India Online
Startdatum : Juli 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2019
Indien - India Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan