ONLINESTUDIES

Jämför DBA-program i Studier i juridik Nätbaserade i Centralamerika och Karibien 2020

En doktorsexamen i företagsadministration är en avancerad examen som många strävar efter att uppnå. Med en DBA är man högkvalificerad inom sitt område och besitter specialkunskap som kan vara till hjälp både när man ska söka jobb och för att få tillgång till andra yrkesrelaterade möjligheter.  

Lagar och förordningar är uppsättningar av regler och riktlinjer som skapats av människor, för människor. Delområden inom detta område omfattar allt från internationella statliga relationer till att säkerställa lämpliga affärsmetoder.

Centralamerika är den region i Nordamerika ligger mellan den södra gränsen till Mexiko och den nordvästra gränsen till Colombia, i Sydamerika. Den består av Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica och Panama.

Kontakta universitet i topp doktorsexamina i företagsadministration i Studier i juridik på internet i Centralamerika och Karibien 2020

1 Resultat i Studier i juridik, Centralamerika och Karibien Filter

Online Doctor of Business Administration (DBA)

Global Humanistic University
DBA
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;7 år
Engelska
Internet

Online Doctor of Business Administration-programmet (180 hp) från Global Humanistic University kommer att utmana dig att förbättra och tillämpa mycket eftertraktade ledarskaps ...

Läs mer