Filter
DBA
Centralamerika och Karibien Tempo: Deltid

Jämför DBA-program i Studier i juridik Nätbaserade i Centralamerika och Karibien 2019/2020

En doktorsexamen i företagsadministration är en avancerad examen som många strävar efter att uppnå. Med en DBA är man högkvalificerad inom sitt område och besitter specialkunskap som kan vara till hjälp både när man ska söka jobb och för att få tillgång till andra yrkesrelaterade möjligheter.  

Lagar och förordningar är uppsättningar av regler och riktlinjer som skapats av människor, för människor. Delområden inom detta område omfattar allt från internationella statliga relationer till att säkerställa lämpliga affärsmetoder.

Centralamerika är den region i Nordamerika ligger mellan den södra gränsen till Mexiko och den nordvästra gränsen till Colombia, i Sydamerika. Den består av Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica och Panama.

Kontakta universitet i topp doktorsexamina i företagsadministration i Studier i juridik på internet i Centralamerika och Karibien 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Studier i juridik, Centralamerika och Karibien

Global Humanistic University

Online Doctor of Business Administration-programmet (180 hp) från Global Humanistic University kommer att utmana dig att förbättra och tillämpa mycket eftertraktade ledar ... [+]

Online Doctor of Business Administration- programmet (180 hp) från Global Humanistic University kommer att utmana dig att förbättra och tillämpa mycket eftertraktade ledarskapsförmågor inom forskning, kritiskt tänkande, kommunikation, analys och ledning.

Övervakad av högt kvalificerade professorer från hela världen kommer DBA- programmet att stärka ditt grepp om affärsmetoder och förbättra dina karriärmöjligheter kompletterade med högre inkomster.

The Doctor of Business Administration (DBA) -programstruktur följer de europeiska standarderna och riktlinjerna och Global Humanistic University är fullständigt ackrediterat och medlem av AASCB .

De tre huvudfakulteterna är Business, Finance and Law .Programmet täcker en studieperiod på minst tre och högst sju år, och studenter kan genomföra DBA-studiet på sitt eget modersmål.Programmet är 100% online. Studieavgifterna för programmet är 25.000, - USD som kan betalas i flera utbetalningar.... [-]
Willemstad
Öppen antagning
Engelska
Deltid
3 - 7 år
Internet
Läs mer på svenska