Culinary teknik expert

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Culinary teknik expert

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Expertis i Culinary Teknik

Specialiserade på grunder, metoder, tekniker och kökssystem0 Under årens lopp har vetenskap och teknik gjorde kulinariska blomstra modernitet i vår mat.

Vår kurs gourmet kulinarisk teknik ger domänkunskapsbaser, metoder, tekniker och system, kompletterat med en intressant inblick i den spanska och europeiska kulturen, dess historia och seder, för en bättre förståelse av vår gastronomiska och turisttradition , nu känd över hela världen.

Denna studie Culinary Teknik Expert gör det möjligt att hålla på ansvarsfulla poster inom ett gästfrihet företag.

Agenda

  • Introduktion till Professional Cookery - Introduktion till generaliseringar i köket. Organisationsstruktur och utveckling av köksfunktioner. Grundläggande tekniker för matlagning. Traditionella tekniker för konservering av livsmedel. Förberedelsevis operationer genres. Preliminära om fisk. Förberedande verksamhet skaldjur. De grönsaker och frukter. Svampar och svampar. Mjölk och ost. Aptitretare. Biljetter. Baljväxter, soppor och potatis. Ägg. Rices. Pastan. Fish. Skaldjur och sniglar. Meats. Jakt och fågel. Örter, kryddor och smaktillsatser. Fonder såser och garnering. Analys av kostnader och avkastning. Engineering menyn.
  • Advanced Professional Cookery - Banbrytande i gastronomi. Den kulinariska revolution. Avancerad köksutrustning. Nya optimeringsverktyg. Avancerad matlagning tekniker och bevarande. Den globala skafferi. Produkter, texturer och kryddor. Catering och samhällen. Produktion och inköp ledning. Forskning, utveckling och innovation i köket. Livsmedelsindustrin och kvalitetsstandarder. Kommunikation och marknadsföring i köket. Nya förvaltningsmodeller.
  • Nya Culinary tekniker - Nya verktyg och maskiner. Strukturer: förtjockningsmedel, geleringsmedel och stabilisatorer. Nya matlagningstekniker. Nya ingredienser. Kokbok.
  • Konfektyr - Införliva bearbetning och hantering tekniker för att uppnå olika sortiment av texturer, smaker och färger. Skaffa kunskap om presentation och dekoration. Optimera Kriterier för att göra en Carte efterrätter. Känna igen olika former av produktion och bevarande för att förbättra och påskynda kostnader Operativa.

Syften

I studier i Culinary Teknik Expert för att få:

  • Vet spansk mat och kultur
  • Lär arbetsmetoder spanska köket
  • Finslipa din matlagning tekniker
  • Du får en grund för fortsatt professionell utveckling i framtiden
  • Fomentes pågående processer och personlig förnyelse i denna typ av konkurrens och innovation i gästfrihet företag
  • Ocupes positioner, där de styr de olika processerna i gästfrihet företag

Avgångar

Den Culinary Teknik Expert riktar sig till människor som vill:

  • Förvärva specifik förberedelse för att gå med ett arbete inom gästfrihet företag.
  • Förbättra eller uppdatera sin utbildning som förberedelse för att spela en ansvarsfull ställning.

Expertis i Culinary Technology är en överlägsen studie syftar till att vinna bred kunskap själva och in i världen av moderna kök och tå, skaffa en specifik förberedelse för ansvarsfulla befattningar, till exempel kock och / eller chefskock.

Behörighetskrav

Du kan komma åt studiet av Expert Culinary Technology ett av två sätt:

  • Att ha en universitetsexamen eller
  • Ha yrkeserfarenhet. I detta fall kommer en kommitté utvärdera kunskap och erfarenhet.
Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan