Kurs i Förståelse Forskningsmetoder

SOAS University of London

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kurs i Förståelse Forskningsmetoder

SOAS University of London

Kurs i Förståelse Forskningsmetoder

Denna MOOC handlar om att demonstradera forsknings- och forskningsmetoder. Det kommer att beskriva grunderna för att göra forskning, främst men inte exklusivt på forskarnivå. Det sätter studentupplevelsen i centrum för våra ansträngningar genom att engagera eleverna i en rad robusta och utmanande diskussioner och övningar som passar SOAS , University of Londons status som ett forskningsintensivt universitet och dess rika forskningsarv.

Kursen kommer att vädja till dig som behöver en förståelse för forskningsmetoder och färdigheter, och viktigare en förmåga att distribuera dem i dina studier eller i ditt yrkesliv. I synnerhet kommer den här kursen att hjälpa de som måste bedriva forskning som en del av dina doktorandstudier, men har kanske inte tillgång till kurser för forskningsmetoder eller för dem som tycker att du vill ha ytterligare stöd för självförbättring. Ingen förkunskap eller erfarenhet av forskning krävs för att ta kursen och som sådan är kursen för alla.

Denna MOOC bygger på en mängd befintliga kursmaterial som utvecklats för att stödja forskarutbildning över SOAS , University of London och speciellt ritning från Center for International Studies and Diplomacy (CISD). Kursen nominerades år 2015 till det prestigefyllda Guardian University Award för sitt innovativa tillvägagångssätt för online-lärande.

Deltagande i eller slutförande av denna online-kurs kommer inte att ge akademisk kredit för University of London-program.

När ska jag få tillgång till föreläsningar och uppdrag?

När du har registrerat dig för ett certifikat har du tillgång till alla videor, frågesporter och programmeringsuppgifter (om tillämpligt). Peer review-uppdrag kan bara skickas in och granskas när din session har börjat. Om du väljer att utforska kursen utan att köpa, kan du kanske inte få tillgång till vissa uppdrag.

Vad händer om jag behöver extra tid för att slutföra kursen?

Inte ett problem - kursplaner är flexibla, och kursavgiften ger 180 dagar full kursåtkomst och certifikatberättigande. Självfyllda kurser har förslag till deadlines, men du kommer inte att straffas för missade deadlines så länge du tjänar ditt certifikat inom 180 dagar. Sessionbaserade kurser kan kräva att du möter deadlines för att hålla dig på rätt spår; men om du hamnar bakom kan du växla till en senare session, och allt arbete som du har genomfört kommer att överföras till dig.

Vad får jag om jag betalar för kursen?

Om du betalar för kursen får du tillgång till alla funktioner och innehåll du behöver för att få ett kursbevis. Om du avslutar kursen framgångsrikt kommer ditt elektroniska certifikat att läggas till på sidan Prestationer - där kan du skriva ut ditt certifikat eller lägga till det i din LinkedIn-profil. Observera att kursbeviset inte representerar officiell akademisk kredit från den partnerinstitution som erbjuder kursen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad June 18, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
4 veckor
Deltid
Price
Pris
Gratis
Du kan dra nytta av en GRATIS Massive Open Online Course (MOOC) på SOAS University of London .
Information
Deadline
Mar. 31, 2019
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Apr. 2019
Sista anmälningsdag Mar. 31, 2019
Slutdatum Maj 31, 2019
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Apr. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Mar. 31, 2019
Slutdatum Maj 31, 2019
Okt. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan