Kurs i global energi och klimatpolitik

SOAS University of London

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kurs i global energi och klimatpolitik

SOAS University of London

Kurs i global energi och klimatpolitik

Kursen Global Energy and Climate Policy ger en introduktion till den teoretiska och praktiska förståelsen av hur energi- och klimatpolitiken utformas, formas, förespråkas och implementeras. Eftersom energimarknaderna blir riktigt globala, blir den inhemska energipolitiken alltmer förknippad med bredare frågor om internationell styrning. Samtidigt ökar det akuta behovet av att mildra och anpassa sig till klimatförändringarna och övergången till en koldioxidutsläppsframtid, vilket ytterligare lägger till komplexitet.

Kursen riktar sig till människor som är intresserade av att lära sig mer om sammankopplade frågor inom energi och klimatpolitik globalt. Det förutsätter en intressant nivå men ingen nödvändig tidigare kunskap. Emellertid erbjuder kursen även tillräckligt aktuell forskning och nya kritiska perspektiv för att vara av intresse för personer med kompetens inom eller akademisk förtrogenhet med ämnet.

Huvudsyftet med kursen är att tillhandahålla denna omfattande introduktion i en självständig men djupgående form tillsammans med de viktiga praktiska färdigheter som krävs för att förstå och diskutera energi- och klimatpolitiken och lägga grunden för större engagemang i framtid - antingen genom akademisk studie, inom den offentliga, privata eller icke-vinstdrivande sektorn.

När ska jag få tillgång till föreläsningar och uppdrag?

När du har registrerat dig för ett certifikat har du tillgång till alla videor, frågesporter och programmeringsuppgifter (om tillämpligt). Peer review-uppdrag kan bara skickas in och granskas när din session har börjat. Om du väljer att utforska kursen utan att köpa, kan du kanske inte få tillgång till vissa uppdrag.

Vad händer om jag behöver extra tid för att slutföra kursen?

Inte ett problem - kursplaner är flexibla, och kursavgiften ger 180 dagar full kursåtkomst och certifikatberättigande. Självfyllda kurser har förslag till deadlines, men du kommer inte att straffas för missade deadlines så länge du tjänar ditt certifikat inom 180 dagar. Sessionbaserade kurser kan kräva att du möter deadlines för att hålla dig på rätt spår; men om du hamnar bakom kan du växla till en senare session, och allt arbete som du har genomfört kommer att överföras till dig.

Vad får jag om jag betalar för kursen?

Om du betalar för kursen får du tillgång till alla funktioner och innehåll du behöver för att få ett kursbevis. Om du avslutar kursen framgångsrikt kommer ditt elektroniska certifikat att läggas till på sidan Prestationer - därifrån; Du kan skriva ut ditt certifikat eller lägga till det i din LinkedIn-profil. Observera att kursbeviset inte representerar officiell akademisk kredit från den partnerinstitution som erbjuder kursen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad June 18, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
6 veckor
Deltid
Price
Pris
Gratis
Du kan dra nytta av en GRATIS Massive Open Online Course (MOOC) på SOAS University of London .
Information
Deadline
Jan. 31, 2019
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Feb. 2019
Sista anmälningsdag Jan. 31, 2019
Slutdatum Juni 30, 2019
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Feb. 17, 2019
Dates
Feb. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Jan. 31, 2019
Slutdatum Juni 30, 2019
Okt. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Feb. 17, 2019