Civilingenjör i livsmedelssäkerhetsförordningen
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Nyckelinformation
Campus läge
Online USA
språk
Engelsk
Studieformat
Distansutbildning
Varaktighet
1 - 5 år
Takt
Deltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Introduktion
Master of Science i livsmedelssäkerhetsförordningen är utformad för att ge studenterna en förståelse för de juridiska och regulatoriska komplexiteterna i livsmedelsproduktion, märkning och distribution. Programmet kommer att ge eleverna den kunskap som krävs för företag och organisationer som växer, bearbetar, distribuerar eller säljer mat och drycker samtidigt som de följer lagar och andra författningar för produktion, distribution och kommersialisering av livsmedelsprodukter.
Efter avslutad civilingenjör i livsmedelssäkerhetsförordningen ska studenterna:
- Demonstrera en behärskning av tekniska och kritiska tänkande färdigheter i livsmedelssäkerhetsreglering inlagor och stadgar
- Utforma, utveckla och genomföra lagstiftningsinsatser för livsmedelssäkerhet
- Analysera och utvärdera lagstiftningen om livsmedelssäkerhet, stadgar, föreskrifter, vägledningsdokument och inlagor.
Studenterna måste slutföra allt akademiskt arbete inom en mastergrad eller ett certifikatprogram inom fem år.
Femårsperioden beräknas från början av den första kursen som räknas mot graden (inklusive tid på kontinuerlig inskrivning). Kontinuerlig registrering slutar inte eller förlänger tidsbegränsningskravet. Den här tidsgränsen omfattar eventuella kurser på en annan Johns Hopkins-skola / division som har godkänts för att räkna mot examen eller certifikatet. Om det behövs kan studenterna från sin programkommitté begära en förlängning av tid för att slutföra sitt program utöver femårsbegränsningen.
Om en förlängning beviljas kommer den att meddelas i ett brev och femårsgränsen ökar med tiden som ingår i förlängningen. En förlängning kan beviljas för en termin fram till ett helt år, och i sällsynta fall i två år.