Read the Official Description

Översikt

MBA i Executive Management vid Royal Roads University är utformad för att arbeta professionella, genom att arbeta professionella. Vi har använt vår erfarenhet inom branschen för att skapa ett program som ger dig en solid grund som krävs av dagens företagsledare, samt möjligheten att få ditt lärande att fungera genom praktisk praktik. Oavsett vad dina karriärmöjligheter är, kommer du att kunna använda de verktyg och tekniker som finns i ditt program för att flytta din organisation framåt. Du kan välja att slutföra din MBA i Executive Management eller med en specialisering inom Ledarskap, Management Consulting, International Business - Asien Pacific Trade and Investment Specialization, eller International Business and Innovation - Europe Specialization.

Vem det är för

Erfarna chefer och företagsledare som söker mångsidighet och anpassning av deras MBA-upplevelse. Programmet bygger på varje elevs nuvarande kunskap och erfarenhet för att utveckla de strategiska färdigheter som företagstillväxten beror på och ger en bred förståelse för kritiska frågor i ledarskapsansvar. Det gör det också möjligt för eleverna att välja valfria ämnen inom områden som hållbarhet, innovation, coaching eller internationell verksamhet för en individuell MBA-upplevelse som anpassar sig till sina karriärmål.

Royal Roads University Learning Model

På Royal Roads University använder vi en kohortinlärningsmodell för många av våra program, inklusive MBA. Vår unika inlärningsmodell kräver att du arbetar med ditt team, delar personliga erfarenheter och olika perspektiv för att utveckla unika lösningar på projekt och utmaningar. Samarbete säkerställer att alla bidrar till och fördelar med programmet och de anslutningar du skapar genom vår kohortmiljö utgör ett kraftfullt nätverk av support som du kan vända dig till under ditt program och efter examen.

En investering i utbildning

MBA-programmet vid Royal Roads University är utmanande och kräver kompromisser mellan dig och din familj, vänner och arbetsgivare. Din kohort beror på att du bidrar och deltar i gruppprojekt och uppdrag, och du måste allokera tillräckligt med tid för att hantera dina tilldelade avläsningar och individuella uppgifter. Det är viktigt att diskutera dessa krav med de viktiga människorna i ditt liv, så du kan planera ut ömsesidigt godtagbara arrangemang innan du börjar ditt program. Programmet är utmanande, men erfarenheten är ovärderlig.

Teambaserat lärande

Ditt program kommer att omfatta studenter från hela Kanada och internationellt; Vanligen omkring 40 år med 15 eller fler års yrkeserfarenhet. En av de största fördelarna med denna blandning av personlig och yrkeserfarenhet är de möjligheter som skapas genom att utveckla ditt professionella nätverk. Du kan utöka ditt nätverk runt om i världen och hitta tillgång till resurser utanför vad din konkurrens kan upptäcka. Och det är ett bra sätt att bygga din verksamhet och professionell exponering.

Organisations Management Project

Organisation Management Project (OMP) är MBA-programmets huvudsakliga integrerande inlärningsaktivitet och erbjuder en rik inlärningsmöjlighet genom tillämpning av teori i en verklig situation. Genom att tillämpa teori på en verklig världssituation ökar genomförandet av OMP ökad kompetens hos eleven och ger ett värdefullt bidrag till kunden eller värdorganisationen.

Närmare bestämt kommer studenterna att undersöka ett förvaltningsproblem, genomföra akademisk och bästa fallsforskning, analysera alternativ och ge rekommendationer och en genomförandeplan på hög nivå i en slutrapport för kunden eller värdorganisationen. Förvaltningsproblemet som ska undersökas och analyseras identifieras i samarbete med en organisation. MBA-eleverna kan välja att genomföra sin OMP med en extern organisation eller det kan genomföras inom en elevs egen arbetsplats förutsatt att projektet inte är relaterat till elevens egen position och inte involverar sina direkta rapporter. MBA Program Office kommer också att arbeta med eleverna för att identifiera potentiella projekt med företag eller ideella organisationer som har angett sitt intresse att vara involverade i vårt program i den här kapaciteten.

FÖRDELNING TILL HOST ORGANISATION

Ett brett spektrum av små, medelstora, stora och multinationella kunder och värdorganisationer har gynnats av de väsentliga, praktiskt orienterade förvaltnings-OMP som kompletterats av elever från Royal Roads, bland annat teknikföretag, utvägsoperatörer, grossist / detaljhandel, ideella organisationer och kommunala, provinsiella och federala myndigheter.

Program taught in:
Engelska

See 20 more programs offered by Royal Roads University »

Last updated July 10, 2018
Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Aug. 2019
Aug. 5, 2019
Duration
18 - 31 månader
Deltid
Heltid
Pris
48,174 CAD
Undervisningsutgifterna är för hela programmet: $ 48.174 (internationella studenter), $ 41.850 (inhemska studenter).
Deadline
Maj 6, 2019
31 Month Option | Blended Delivery
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline
Maj 6, 2019
31 Month Option | Blended Delivery
Startdatum
Aug. 5, 2019
Slutdatum
Feb. 21, 2021
Application deadline
Maj 5, 2019
18 Month Option | Blended Delivery
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline
Kontakt Skolan
18 Month Option | Blended Delivery

Aug. 2019

Location
Application deadline
Maj 6, 2019
31 Month Option | Blended Delivery
Slutdatum

Aug. 5, 2019

Location
Application deadline
Maj 5, 2019
18 Month Option | Blended Delivery
Slutdatum
Feb. 21, 2021

Jan. 2020

Location
Application deadline
Kontakt Skolan
18 Month Option | Blended Delivery
Slutdatum

Why Study at Royal Roads University ISC

Royal Roads University's MBA - Cohort Model

Royal Roads University Campus Tour