39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Översikt

Civilingenjörsexamen i bygghantering är speciellt utformad för erfarna entreprenadtekniker som är intresserade av att utveckla sig till ledande befattningar inom fältet. Programmet kan också rymma nyutexaminerade av grundutbildningsprogram inom bygghantering eller relaterade discipliner.

Programmets mål är att ge kandidater med nödvändiga strategiska färdigheter att leda och utveckla byggbranschen. Kandidater kommer att utveckla kompetenser inom: ledarskap; konstruktionskostnadsanalys och kontroll; hantering av byggnadsoperationer och produktivitet; konstruktion affärsutveckling; hållbar design och konstruktion; och i byggandet klient förhållande byggnad. Som ett led i programmets multidisciplinära karaktär erbjuder ett brett utbud av valfria ämnen från olika discipliner akademiker med flexibilitet att ta relevanta kurser över RIT-campus. Kärnkonstruktionskurser i programmet lärs av fakulteten med både fält- och forskningserfarenhet inom ämnet.

Studieplan

Eftersom detta program är värd helt online och utformat med den professionella i åtanke, kommer du att ha bekvämligheten och flexibiliteten att planera din kurs att fungera under resten av din dag. 30-timmarsprogrammet kan slutföras på så lite som 1,5 års heltidsstudie, eller cirka 2-3 års deltidstudie medan man arbetar heltid. Läroplanen består av kärnkurser, professionella valmöjligheter och ett val av examensarbete, projekt eller en omfattande tentamen.

Curriculum

Byggledning, MS-examen, typisk kursföljd

Första året

 • CONM-650 Principer för konstruktion ledarskap och förvaltning
 • CONM-690 Hållbar byggnadskonstruktion och design
 • CONM-718 Konstruktionsoperationer och produktivitet
 • CONM-720 Konstruktionskostnadsanalys och -ledning
 • GRCS-701 forskningsmetoder
 • Professionella valfria ämnen

Andra året

 • CONM-760 Konstruktionsklientutveckling 3

Välj ett av följande:

 • CONM-790 Examensarbete, plus GRCS-702 Principer för forskningskommunikation
 • CONM-795 Komplett examen, plus två professionella valfria ämnen
 • CONM-797 Graduate Project, plus en professionell valfri

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Förkunskapskrav

För att bli ansedd för antagning till MS i bygghantering måste kandidater uppfylla följande krav:

 • Ha en kandidatexamen med minst GPA på 3,0 i bygghantering, civilingenjör, civilingenjörsteknik eller relaterat program som omfattar minst 15 semestrar på matematik och vetenskap på högskolanivå. Sökande som innehar andra kandidatexamen med lämplig, relaterad yrkeserfarenhet kommer att övervägas för antagning individuellt,
 • Har kurs eller motsvarande dokumenterad yrkeserfarenhet i kostnadsberäkning, planering
 • Företags- / ledningskurser och en statistik kurs rekommenderas starkt.
 • Ha minst ett års relevant byggledning erfarenhet. De som saknar lämplig arbetslivserfarenhet kan behöva slutföra en eller flera terminer av relaterad akademisk samarbetserfarenhet.
 • Om akademisk och / eller arbetsförberedelse behövs innan de antas och grundskolestudier uppmanas sökanden att utveckla en plan med programstolen. Förberedande kurs (er) kan slutföras vid RIT eller med förhandsgodkännande kan slutföras på andra universitet. Varje kurs måste fyllas i med betyget B eller högre.
 • Skicka in en slutförd, officiell kandidatansökan, åtföljd av officiella utskrivningar (på engelska) av alla tidigare avslutade grundutbildning och examensarbete.
 • Internationella sökande vars modersmål inte är engelska måste lämna in poäng från testet av engelska som ett främmande språk (TOEFL). Minimaltalet 570 på den skriftliga tentamen, 230 på den elektroniska versionen av tentamen eller 88 på internetversionen av tentamen krävs.
Program undervisas på:
Engelska
Rochester Institute of Technology (RIT)
Senast uppdaterad July 12, 2019
Denna kurs är Internet
Startdatum
Aug 26, 2019
Duration
18 - 36 månader
Deltid
Heltid
Pris
47,522 USD
Årlig undervisning (12-18 kredit timmar). Ytterligare avgifter kan gälla. Stipendier och hjälpmedel är tillgängliga.
Deadline
Kontakt Skolan
Rolling admission
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug 26, 2019
Slutdatum
Maj 8, 2021
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Rolling admission

Aug 26, 2019

Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Rolling admission
Slutdatum
Maj 8, 2021