Läs den officiella beskrivningen

Civilingenjör i ledarskap och human resource management

MSc i ledarskap och human resource management är ackrediterad av Chartered Management Institute (CMI) och är idealisk för akademiker med intresse för att utveckla specialistkunskaper och en kritisk förståelse för personalresursområdet. Du kommer att bli bekant med de intellektuella underlag som krävs för en karriär i denna dynamiska och växande industri, samtidigt som du får stor exponering för den professionella världen. Kursen är anpassad till CIPD-standarder.

Vår MSc i ledarskap och Human Resource Management grad hjälper dig att utveckla en bred förståelse av de viktigaste begreppen inom human resource management. Vi är stolta över djupet och den praktiska relevansen av kunskapen på våra program av akademiker med praktisk erfarenhet. Du kommer att tillämpa teoretiska begrepp och mänskliga resurshanteringsmodeller till praktiska fallstudier och utveckla praktiska färdigheter som du kan ta direkt på arbetsplatsen.

Kursen är tillgänglig för studier online.

Den här graden är idealisk för personer som är intresserade av en karriär som HR-chef eller en rad andra företagsledningspositioner.

Kurskrav

  • 2: 2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer.
  • Internationella studenter kräver dessutom en engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.

Varaktighet

1 års heltid, 21 månader på deltid

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från The University of Law Business School Online »

Senast uppdaterad July 6, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Juni 2019
Duration
12 - 21 månader
Deltid
Heltid
Pris
8,500 GBP
September 2018: Online £ 8 500 (Storbritannien / EU / INT)
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juni 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum