Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

F1 finansiella transaktioner Kursen omfattar en av de nio enheter som utgör den prestigefyllda CIMA Professional Chartered Management Account examen. Det kommer att introducera dig till många viktiga ekonomiska principer inom affärsredovisning.

  • Förstå olika typer av skatt som kan tillämpas på en inbyggd verksamhet, inklusive direkt skatt på ett företags handel vinster och indirekta skatter som samlats in av företaget och lära sig om förvaltningen av dem.
  • Identifiera situationer där utländska skatteförpliktelser (rapportering och ansvars) kan uppstå och metoder för att lindra utländsk skatt och få ökad insikt i skatte anställd.
  • Förstå behovet av registrering och vikten av att följa självdeklaration och betalningsfrister.
  • Lära sig att förbereda företagens skatteberäkningar och känna dig säker i utförandet av dem.
  • Förstå varför reglerar redovisning och finansiell rapportering behövs; lära roll den externa revisorn, de centrala delarna av en revisionsrapport och varför noggrann och djupgående ekonomisk rapportering motsvarar bästa praxis.
  • Förstå CIMA etiska regler för god revisorssed i förhållande till information rapportering, kvalitetssäkring och skatte verksamhet en revisor, så att du kan tillämpa kunskaperna i ditt framtida befattning.
  • Lära sig att förbereda fullständiga finansiella rapporter för ett enda företag och koncernredovisningen för en grupp.
  • Läs om internationella standarder och redovisningsregler och hur man tillämpa dem på en rad frågor som du kommer att ställas inför under loppet av din karriär

Vem är det avsett för?

För alla som vill öka deras finansiella transaktioner kunskap, kompetens och förtroende.

Krav

Det finns inga officiella förutsättningar till kursen vara vi rekommenderar eleverna att hålla CIMA Certificate in Business Accounting eller motsvarande.

Vad markerar denna kurs isär?

Som en kvalificerad Ekonomichef du kan förvänta dig att tjäna en lön runt £ 37K med ytterligare möjligheter som leder till styrekonom, ekonomidirektör, ekonomi och administration Manager.

Källa: PayScale

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
150 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum