Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

E1 Enterprise verksamheten Kursen omfattar en av de nio enheter som utgör den prestigefyllda CIMA Professional Chartered Management Account examen.

  • Få insikt i sociala, politiska och ekonomiska sammanhang av verksamhet, inklusive framväxten av stora ekonomier i hela världen, vikten av offshoring och outsourcing och effekterna av den internationella makroekonomiska utvecklingen på en organisations konkurrenssituation.
  • Förstå sambandet mellan intern och extern styrning av en organisation.
  • Förstå värdet av informationen och anledningen till den ökade beroendet av datasystem ses av organisationer över hela världen, samt hur dessa informationssystemen omvandla eftersom tekniken utvecklas.
  • Lär dig att lösa problem som kan ställas inför samtidigt som man genomför informationssystem, och hur man hanterar datasystemverksamhet i förhållande till den bredare organisationen, inklusive kostnader, fördelar, säkerhetsfrågor och systemomställningsmetoder.
  • Läs om de olika metoderna för kvalitetsmätning och hur man ska genomföra ett kvalitetsprogram.
  • Utforska begreppet marknadsföring, definiera begreppet och variationen i marknadsföring miljö, liksom de olika teorier om konsumentbeteende.
  • Förstå sambandet mellan marknadsundersökningar, segmentering, positionering och inriktning och lära sig att tillämpa olika verktyg inom varje avsnitt av blandningen.
  • Förklara roll branding och varumärkeskapital inom en organisations marknadsföringsstrategi.
  • Läs mer om betydelsen av mänskliga resurser inom en organisation, dess funktioner och hur institutionen kan bidra positivt till ett företags framgång

Vem är det avsett för?

Den som vill förbättra sin förvaltning redovisning färdigheter.

Krav

Det finns inga officiella förutsättningar att ta denna kurs men för att tentera, kommer eleverna behöver för att hålla CIMA Certificate in Business Accounting eller motsvarande.

Vad markerar denna kurs isär?

Som en kvalificerad förvaltning revisor du kan förvänta dig att tjäna en lön runt £ 32k med ytterligare möjligheter som leder till styrekonom, Auktoriserad revisor, ekonomichef.

Källa: PayScale

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
150 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum