Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

P2 Performance Management kurs bidrar till förverkligandet av den CIMA Professional Chartered Management Accounting examen.

 • Förstå innebörden av kostnader och intäkter, när det gäller prissättning och produktbeslut. Lär principerna för beslutsfattandet och förstå konfliktfrågor som kan uppstå under beslutsprocesserna, och hur man handskas med dem på ett effektivt sätt.
 • Lär dig att analysera kortsiktiga prissättning och produktbeslut och hur osäkerhet och risk kan påverka beslutsmodeller använder CVP analys.
 • Komma till rätta med prissättningsstrategier och förstå de ekonomiska konsekvenserna som är inblandade, inklusive vinstmaximering, marknads skimming och varupaket.
 • Lär dig att utvärdera metoder för att analysera och hantera kostnader för att säkerställa konkurrensfördel. Jämföra och kontrastera funktionskostnadsanalys och värdeanalys.
 • Lära sig att förbereda kostnaden för kvalitetsrapporter, och förstå och tillämpa de viktigaste delarna av Pareto analys.
 • Förstå de principer som bidrar till användningen av budgetar i kontroll, inklusive begreppet redovisningsansvar och de olika kontrollerbara och okontrollerbara kostnader som kan bli aktuella.
 • Lär dig att utvärdera prestanda användande budgetar, med hjälp analysera förhållandet mellan, "tänk om" scenarier och använda både fasta och flexibla rapporter budget.
 • Tillämpa dina kunskaper om budgetar i kontrollen mer olika ledande frågor.
 • Läs mer om strukturen av en organisation, och de följder som den har på redovisningsansvar.
 • Applicera besluts kunskap som du har fått till scenarier som lämpar sig för kostnadsenhetscheferna och investeringar enhetscheferna.
 • Få insikt i de konsekvenser som kan uppstå till följd av uppdelningen av en organisation i ansvar centra.

Vem är det avsett för?

Denna kurs kommer att vara mycket fördelaktigt för dig om du vill lägga till praktiska färdigheter performance management på ditt CV eller portfölj av kompetens.

Krav

Eleverna måste ha först uppnått Cima operativa kvalifikationer innan de kan gå vidare till CIMA chefsnivå utbildning.

Vad markerar denna kurs isär?

Som en kvalificerad förvaltning revisor du kan förvänta dig att tjäna en lön runt £ 32k med ytterligare möjligheter som leder till styrekonom, ekonomidirektör, ekonomi och administration Manager.

Källa: PayScale

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
150 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum