Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

Kursen är indelad i tre uppsättningar av mål, så att du kan utveckla dig själv över hela linjen av operativ, ledning och strategiska väsentligheter.

 • Ta tag i grundläggande delarna i organisationsledning, inklusive köparens beteende, marknadsföring aspekter, informationssystem och juridiska frågor.
 • Lär dig att tillämpa dina etablerade bokföring kunskap till ekonomiska frågor. Detta kommer att innefatta budgetar, variansanalys, kassaflödesprognoser och investeringar, för optimal effektivitet.
 • Förstå utformningen av finansiella rapporter och visa förtroende när det gäller skatt, revision, tillgångar och redovisning av finansiella resultat.
 • Utforska projektledning och strategisk analys och få ett fast grepp om de grundläggande tekniker som ett företag kräver att lyckas.
 • Förstå vikten av ledarskap och utveckla din ledarförmåga att verkligen se till att du är väl rustad för att ytterligare dina karriärmöjligheter.
 • Förstå hur prissättning och budgetering påverkar prestandan hos ett företag.
 • Läs mer om hur inlärningskurvan teori och break-even analys kan spela en viktig roll i affärsstrategier.
 • Inse hur avancerad hantering redovisning, finansiell analys, pensionsförmåner, olika grupper och medarbetare kan hjälpa dig att utvecklas inom ditt område.
 • Tillämpa kunskaper om marknadsföring, strategisk ledning och miljöanalys, och se hur de fastställa den totala positionen för ett företag inom sin bransch.
 • Beräkna risker och hantera dem och lära sig mer om granskningsprocessen.
 • Läs kortsiktiga och långsiktiga hur finansiella strategi är en grundläggande byggsten för en växande verksamhet att bygga på.

Vem är det avsett för?

Denna kurs är utformad för alla som vill utveckla sina beslutsfattande färdigheter och tillämpa sina kunskaper till affärssituationer influentially och tryggt.

Krav

Det finns inga officiella förutsättningar för denna kurs men för att sitta de undersökningar du kommer att ha haft för att nå ditt C01, C02, C03, C04, C05 eller motsvarande.

Vad markerar denna kurs isär?

När du har uppnått CIMA Professional Chartered Management Accounting examen du kan fungera i roller som en kvalificerad Management Accountant och räknar med att tjäna i genomsnitt £ 32.000.

Källa: PayScale

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
850 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum