Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

Cima Ackrediterad Sage Högre certifikat innehåller två större enheter arbetade fallstudier. Det underlättar användningen av mer komplexa funktioner inom bokföringsprogram, inklusive upplupna kostnader och förskottsbetalningar, importera / exportera data, detaljerade avdelnings budgetering och prognostisering, samt användning av elektronisk inlagor / kommunikation.

  • Bokslutet för enskilda näringsidkare och partnerskap inklusive import / export data, avancerad kreditkontroll, periodiserad / förskottsbetalningar och kassaflöde.
  • Bildning av konton för aktiebolag, icke-vinstdrivande organisationer, användning av utländska näringsidkare konton (handel i olika valutor) och detaljerad avdelnings budgetering och prognostisering.

Vem är det avsett för?

Den högre certifikat är idealisk för människor som har omfattande användning av Sage 50 och dessutom har en god förståelse för bokföring kunskap och principer.

Krav

Det finns inga förutsättningar för denna kurs.

Vad markerar denna kurs isär?

En revisor tjänar en ungefärlig lön £ 28K. Med denna kurs kan du styra din karriär mot roller som styrekonom, Auktoriserad revisor och ekonomichef.

Källa: PayScale

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
325 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum