Läs den officiella beskrivningen

Tänk att i förhandlingsrummet med ett utländskt företag och de talar engelska, men du inte talar deras språk. Du är i underläge. De flesta företag inser detta när det är för sent, då rusning för att anlita någon som kan tala språket, ofta offra affärsmannaskap för språkkunskaper. För att lyckas i någon utländsk marknad, företag behöver människor med talang och språkkunskaper.

BRIC hjälper dig att nå dina affärsmål I Kina

Experterna är överens-learning Mandarin är ett måste när det gäller att växa ett företag i Kina. Shanghai, Shenzhen och Peking är hemsökt av spöken av amerikanska företag som kom med mycket löfte bara att förgås några år senare. Om du vill lyckas i Kina måste du tala språket och förstå kulturen.

Mandarin språkutbildning experter på BRIC Språk Systems hjälper dig att lyckas i din kinesiska ansträngningar genom att dra nytta av våra affärsfokuserade mandarin språkkurser och tjänster. BRIC s Mandarin experter kommer inte bara lära dig språket som är specifik för ditt företags mål och industrin, men den företagskultur som gör att du kan fungera som en lokal.

BRIC: s revolutionerande metod var avsedd för det professionella och multinationella företag. Se kursbeskrivningar här.

BRIK Banor Feature:

  • Native lärare som bor i läge
  • Skräddarsydda kurser för varje företag
  • kulturell utbildning
  • Learning System för varje språk
  • Affärs focusReal platser, företag, expat klubbar

Vi har byggt anpassade paket för ett antal av världens största företag, kan vi göra samma sak för din organisation.

Hur det fungerar

BRIC hjälper dig att lyckas globalt genom att lära dig hur du använder lokalt. Vi ansluter dig med de bästa lärarna i Kina realtid videokonferens ledda klasser. Så länge du har 3 + anställda redo att lära kan vi erbjuda företagskunder rabatt BRIC världsklass privata och grupp mandarin kurser. Eftersom alla lektioner görs på nätet, har du bekvämligheten att lära från bekvämligheten av ditt eget hem, kontor eller hotell! Sätt era huvuden ihop och hitta en dag och tid varje vecka som fungerar för ditt lag att få på nätet för privat grupp lektioner och dra nytta av ytterligare besparingar och den extra fördelen av teambuilding!

Privata Mandarin klasser för företagskunder

Privata företag Mandarin klasser av BRIC är det snabbaste sättet att lära sig det språk som passar dina affärsmål. Börjar på $ 400,00

Mandarin Corporate Group Lessons

Kursen vänder sig till för företag som är verksamma i Kina eller in på marknaden med grupper som behöver lära sig mandarin. Börjar på $ 275,00

Program undervisas på:
Engelska
Kinesisk

Se 5 fler kurser från BRIC Language Systems »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum