ONLINESTUDIES

Sök certifikatprogram i Journalistik och masskommunikation nätbaserade i Europa 2021

En certifikatkurs är en akademisk kurs som fokuserar på ett specifikt ämnesområde. Dessa program är perfekta för studenter som jobbar men som vill öka sin kunskap eller bygga nya färdigheter för att kvalificera sig för en befordran och bättre betalande positioner.

Inom journalistik kräver yrkesverksamma är villiga att söka information och skicka det vidare till allmänheten genom tidningsartiklar eller radio- och tv-sändningar. Journalistik är ett område som kräver individer att anordnas, hårt arbetande och detalj-orienterad.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Kontakta universitet Bästa certifikatprogrammen i Journalistik och masskommunikation nätbaserade i Europa 2021

5 Resultat i Journalistik och masskommunikation, Europa Filter

Screenwriting Certificate

London Film Academy
Certifikat
Certifikat
<
Heltid
<
2 veckor
Engelska
Campusstudier
Internet

Vårt manuskriptcertifikat är den perfekta plattformen för blivande författare eller författare-regissörer som har massor av idéer och som vill skapa en film. Genom en serie pr ...

Läs mer

Internationella certifikat nätet kommunikationshändelser

Escuela Internacional de Protocolo
Certifikat
<
Deltid
<
100 timmar
Spansk
Internet

Det övergripande målet med kursen är att lära sig verktyg för kommunikation till handlingar service, uppmärksamhet till media och deras behov.

Läs mer

CSMIM - Certifikat inom sociala medier och Internetmarknadsföring

The Electronic Business School International
Certifikat
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Modulen för e-handel och internetmarknadsföring har utvecklats för att ge en gedigen praktisk förståelse för e-handel och Internetmarknadsföringens nyckelområden och ge kunska ...

Läs mer

Avancerad konflikttransformation

Transcend Peace University
Certifikat
Okt 2021
Engelska

Denna kurs behandlar interpersonella konflikter, orsaker, hanteringsstrategier och konfliktlösning ur socialpsykologisk synvinkel.

Läs mer

Tillverkar certifikat

London Film Academy
Certifikat
Certifikat
<
Heltid
<
5 dagar
Engelska
Campusstudier
Internet

Är du en filmare som vill producera och eventuellt regissera eller skriva din första funktion eller en mer ambitiös kortfilm? Om så är fallet är detta kursen för dig. Få ett s ...

Läs mer