close

Filter

Visa resultat

Jämför certifikatprogrammen i Hållbar turism Online

Ett certifikat är ett konkret studiemål för många studenter som vill förbättra sin synlighet på arbetsmarknaden. Certifikat kan hjälpa studenter att öka sina kunskaper och ge dem erfarenhet inom ett antal olika områden, såsom företagsverksamhet, ekonomi, värdskap, ledarskap och management. Omfattar en av de snabbast växande industrier kan klasser i hållbar turism ta itu med effekter… Läs mer

Ett certifikat är ett konkret studiemål för många studenter som vill förbättra sin synlighet på arbetsmarknaden. Certifikat kan hjälpa studenter att öka sina kunskaper och ge dem erfarenhet inom ett antal olika områden, såsom företagsverksamhet, ekonomi, värdskap, ledarskap och management.

Omfattar en av de snabbast växande industrier kan klasser i hållbar turism ta itu med effekterna av ökad visitation på en destination. Hållbar turism kan utbilda studenter i ämnen som världsekonomier, bevarande av naturresurser och ansvarsfull samhällsutveckling.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Certifikat i Hållbar turism Nätbaserat

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
edX
cambridge , Amerikas förenta stater

Få färdigheter och kunskaper för att driva hållbarhet i turistnäringen, världens största industri!

Få färdigheter och kunskaper för att driva hållbarhet i turistnäringen, världens största industri! -
Certifikat
Heltid
Deltid
10 - 12 veckor
Engelska
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här