$close

Filter

Visa resultat

Se 4 Certifikatprogram i Databehandling Online

De som önskar ett snabbt och bekvämt sätt att starta en ny karriär eller förskott i sin nuvarande karriär kanske vill överväga ett online-certifikat. Medan de flesta grader kräver studenter att ta allmänna kurser som kan förlänga skolans varaktighet, koncentrerar sig detta akademiska program på specialiserade kurser och kan typiskt genomföras inom ett år eller mindre. Med teknikom… Läs mer

De som önskar ett snabbt och bekvämt sätt att starta en ny karriär eller förskott i sin nuvarande karriär kanske vill överväga ett online-certifikat. Medan de flesta grader kräver studenter att ta allmänna kurser som kan förlänga skolans varaktighet, koncentrerar sig detta akademiska program på specialiserade kurser och kan typiskt genomföras inom ett år eller mindre.

Med teknikområdet växer i språng, har databehandling blivit ett mer populärt val för utbildning. Vad är ett onlinecertifikat i databehandling? Studenter kommer antagligen att ta programmeringskurser under hela sin utbildning, med ämnen som UX-design, moln, mobil, öppen källkod, Microsoft och Java. IT-helpdeskklasser ger studenterna den höga kompetensen som krävs för att lösa problem med hårdvara, programvara och operativsystem för användare.Microsoft System Center är ett tydligt modernt kursområde eftersom ett växande antal organisationer använder plattformen för att hantera fysiska och virtuella operationer över datorer, tillhörande enheter och datacenter.

En utbildning i denna disciplin syftar till att hjälpa eleverna att bli skickliga för att förvärva och tillämpa kunskaper. Att bli välbevandrad i företagsmedvetenhet hjälper eleverna att motivera IT-budgetar till framtida arbetsgivare, och att lära sig att upprätthålla starka kommunikationslinjer förbättrar deras förmåga att arbeta som ett team med medarbetare.

Med tanke på den specifika karaktären hos ett onlinecertifikat i databehandling är det omöjligt att ange kostnader över länder och skolor. Undervisnings- och kursavgifter beror till stor del på faktorer som region och kurser som tagits.

De som går in i världen av datorer kan välja mellan ett antal olika karriärer, inklusive programvaruutvecklare, nätverksingenjör, skrivbords supporttekniker och datorprogrammerare.Efterfrågan på utbildade och kompetenta medarbetare inom detta område är hög, med en brant uppåtgående trend som förväntas fortsätta att öka fart. En datorkarriär erbjuder också friheten att leva nästan var som helst.

Online-klasser ger möjlighet att gå in på denna lovande karriär. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
edX
cambridge, Amerikas förenta stater

Lär dig att använda Microsoft Excel från 0 och bli expert. Med detta professionella certifieringsprogram fokuserat på affärsintelligens kommer du att lära dig att använda Micr ... +

Lär dig att använda Microsoft Excel från 0 och bli expert. Med detta professionella certifieringsprogram fokuserat på affärsintelligens kommer du att lära dig att använda Microsoft Excel från 0 och bli en expert i dess användning för dataanalys och visualisering, vilket hjälper dig att gå vidare i alla jobb som kräver att du fattar välgrundade beslut . -
Certifikat
Heltid
Deltid
6 månader
Spansk
Sep 2022
Internet
 
BITTS International Career College
Mississauga, Kanada +1 Mer

Certifieringen från CIW JavaScript Specialist kommer att ge dig kunskap om JavaScript-kodutveckling, inklusive att skriva skript för JavaScript-objektmodellen.

Certifieringen från CIW JavaScript Specialist kommer att ge dig kunskap om JavaScript-kodutveckling, inklusive att skriva skript för JavaScript-objektmodellen. -
Certifikat
Heltid
Engelska
Internet
 
edX
cambridge, Amerikas förenta stater

Lär dig hur du hanterar Excels dataanalysfunktioner.

Lär dig hur du hanterar Excels dataanalysfunktioner. -
Certifikat
Heltid
Deltid
16 veckor
Engelska
Sep 2022
Internet
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
edX
cambridge, Amerikas förenta stater

Lär dig grunden för datavetenskap i ett av fältets mest populära programmeringsspråk, Python 3.

Lär dig grunden för datavetenskap i ett av fältets mest populära programmeringsspråk, Python 3. -
Certifikat
Heltid
Deltid
20 veckor
Engelska
Sep 2022
Internet