STUDYONLINE.SE

Se certifikatprogrammen i Artificiell intelligens Nätbaserad i Nordamerika 2019

Ett certifikat är ett studieprogram som fokuserar på ett ämne och som tar ca tolv månader att slutföra, självklart beroende på studenternas prestation. Dessa program ger utbildning inom ett visst område och kan hjälpa studenter att öka sin potentiella lön. 

Studenter av artificiell intelligens kan befinner sig i framkant av forskningen kring maskininlärning och utvecklingsverktyg. Karriär som använder detta ämne inkluderar programvaruingenjör, forskare och djupt lärande tekniker.

Från inhemska civilisationer till dagens moderna imperier, har Nordamerika massor av hands-on utbildningsmöjligheter att erbjuda forskare. Fylld med en rad olika kulturer, kan eleverna utbilda sig i väl avrundad sätt.

Kontakta skolor direkt Mest populära Kurser i Artificiell intelligens nätbaserade i Nordamerika 2019

5 Resultat i Artificiell intelligens, Nordamerika Filter

Professionellt programcertifikat i IoT-analys (Microsoft)

edX
Internet Heltid Deltid 12 veckor Januari 2020 Amerikas förenta stater Cambridge + 1 fler

Lär dig de färdigheter som krävs för att börja analysera levande och historiska IoT-data och upptäck insikter som hjälper ditt företag att trivas.

Professionellt programcertifikat i djupt lärande (IBM)

edX
Internet Heltid Deltid 26 veckor September 2019 Amerikas förenta stater Cambridge + 1 fler

Detta praktiska program kommer att förbereda och utrusta dig med den kompetens som krävs för att bli en framgångsrik AI-utövare och starta en karriär inom det växande och lukrativa området för djupt lärande.

Professionellt programcertifikat för att bygga chatbots Powered by AI (IBM)

edX
Internet Heltid Deltid 6 - 9 veckor Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Cambridge + 1 fler

Chatbots är ett av de mest spännande och efterfrågade ämnena i teknik, och virtuella assistenter har blivit genomgripande i våra liv. Företagen runt om i världen visar allt mer intresse för chatbots möjligheter till kostnadsbesparingar och förbättrad tillgänglighet för kundservice. Detta program är avsett att lära dig grunden för denna framväxande teknik. I synnerhet lär du dig att bygga användbara chatbots för företag och hur man distribuerar dem till sina webbplatser. Vi täcker också hur du kan bygga ett företag ur chatbot-byggnaden, dra nytta av de lukrativa möjligheter som finns tillgängliga för pionjärer i detta utrymme.

Professionellt programcertifikat i Microsoft Professional Program in Artificial Intelligence (Microsoft)

edX
Internet Heltid Deltid 72 - 144 timmar September 2019 Amerikas förenta stater Cambridge + 1 fler

Artificial Intelligence (AI) kommer att definiera nästa generation av mjukvarulösningar. Mänskliga möjligheter som att förstå naturligt språk, tal, vision och göra slutsatser från kunskap kommer att utöka programvara bortom appen.

Online Specialized Studies Award i Maskin och Deep Learning

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Internet Heltid Deltid 9 - 15 månader Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Maskininlärning och naturlig språkbehandling definierar den nuvarande tekniken för artificiell intelligens. Dessa tekniker, som är en form av data mining och dataanalys, lär sig kontinuerligt från den information som tillhandahålls.