Filter
Certifikat
Storbritannien Tempo: Deltid

Sök certifikatprogrammen i Affärsinformationsteknologi i Storbritannien Nätbaserade 2019

Certifikat är studieenheter som hjälper studenter att få de färdigheter och den utbildning som behövs för vissa yrken. Många högskolor och universitet erbjuder certifikatprogram, och vissa kan slutföras på så lite som ett år.

Business Information Technology är studiet av informationsteknik och dess inverkan på privata företag och företag. Studenterna kommer att lära grunderna såsom styrning, portföljförvaltning och strategiska modeller i detalj.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Kontakta skolor direkt Topp Certifikatprogram i Affärsinformationsteknologi i Storbritannien Online 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Affärsinformationsteknologi, Storbritannien

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Academy Class

Den första delen av denna fem-dagars kurs fokuserar på viktiga webbsidor kompetensutveckling. Du lär dig att utveckla webbplatser som använder Hypertext Markup Language v ... [+]

certifiering underlag 18-månaders gratis kurs omtentamen

Den första delen av detta 5-dagars kurs fokuserar på viktiga webbsidor kompetensutveckling. Du lär dig att utveckla webbplatser som använder Hypertext Markup Language version 5 (HTML5) och Cascading Style Sheets (CSS). Du lär dig att skriva kod manuellt, samt använda grafiska användargränssnitt (GUI) författarverktyg. Du kommer också att lära sig att infoga bilder, skapa länkar och lägga till tabeller, formulär, video och ljud till dina webbsidor.

Den senare delen bygger på dina manuell kodning färdigheter att lära dig hur man kan utveckla webbdokument med hjälp av nya element, attribut och väljare som införts i HTML5 (Hypertext Markup Language version 5) och CSS3 (Cascading Style Sheets version 3). Du kommer att skapa webbsidor med hjälp av HTML5 strukturelementen, bädda in video och ljud, och utveckla olika webbläsare användarinmatningsformulär. Du kommer att använda CSS3 att placera och innehållsformat och för att skapa effekter såsom transformationer, övergångar och animering.... [-]

Storbritannien London Manchester Leeds Glasgow  + 1 Mer
Augusti 2019
Engelska
Deltid
5 dagar
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska