Filter
Certifikat
Litauen Tempo: Deltid

Se alla Certifikat i Affärsinformationsteknologi i Litauen Online 2019

En certifikatkurs är en akademisk kurs som fokuserar på ett specifikt ämnesområde. Dessa program är perfekta för studenter som jobbar men som vill öka sin kunskap eller bygga nya färdigheter för att kvalificera sig för en befordran och bättre betalande positioner.

Business Information Technology är studiet av informationsteknik och dess inverkan på privata företag och företag. Studenterna kommer att lära grunderna såsom styrning, portföljförvaltning och strategiska modeller i detalj.

Litauen, officiellt Republiken Litauen är ett land i norra Europa, den största av de tre baltiska staterna. Det ligger längs den sydöstra stranden av Östersjön, öster om Sverige och Danmark. Mer än 90% av litauerna talar minst ett främmande språk och hälften av befolkningen talar två främmande språk, främst ryska och engelska.

Kontakta universitet bästa certifikatprogram i Affärsinformationsteknologi i Litauen nätbaserat 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Affärsinformationsteknologi, Litauen

Academy Class

Den första delen av denna fem-dagars kurs fokuserar på viktiga webbsidor kompetensutveckling. Du lär dig att utveckla webbplatser som använder Hypertext Markup Language v ... [+]

certifiering underlag 18-månaders gratis kurs omtentamen

Den första delen av detta 5-dagars kurs fokuserar på viktiga webbsidor kompetensutveckling. Du lär dig att utveckla webbplatser som använder Hypertext Markup Language version 5 (HTML5) och Cascading Style Sheets (CSS). Du lär dig att skriva kod manuellt, samt använda grafiska användargränssnitt (GUI) författarverktyg. Du kommer också att lära sig att infoga bilder, skapa länkar och lägga till tabeller, formulär, video och ljud till dina webbsidor.

Den senare delen bygger på dina manuell kodning färdigheter att lära dig hur man kan utveckla webbdokument med hjälp av nya element, attribut och väljare som införts i HTML5 (Hypertext Markup Language version 5) och CSS3 (Cascading Style Sheets version 3). Du kommer att skapa webbsidor med hjälp av HTML5 strukturelementen, bädda in video och ljud, och utveckla olika webbläsare användarinmatningsformulär. Du kommer att använda CSS3 att placera och innehållsformat och för att skapa effekter såsom transformationer, övergångar och animering.... [-]

Litauen Vilnius
Augusti 2019
Engelska
Deltid
5 dagar
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska