Certifikat i fysik

The Open University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Certifikat i fysik

The Open University

Certifikat i fysik

Fysik är kanske den mest spännande intellektuella äventyr i vår ålder - upptäckter som görs nu kommer att förändra ditt liv, och lära fysik kommer att förändra ditt sätt att tänka om världen. Detta intyg ger en bred introduktion till fysiken och dess tillämpningar, som omfattar klassisk mekanik; termisk fysik och vätskor; fält, vågor och elektromagnetism; relativitet; och kvantfysik - sätta många av dem i sitt historiska sammanhang. Det ger dig också en fascinerande introduktion till experimentell fysik.

Viktiga funktioner i kursen

 • Ger en bra grundläggande fundament i fysik
 • Inkluderar hands-on, praktiskt vetenskaplig verksamhet
 • Utvecklar färdigheter förnuft och logik som är mycket uppskattad på arbetsplatsen
 • Bygger en solid grund för vidare studier.

Pedagogiska mål

Genom att studera de två OU nivå 2 moduler som du kommer att få en bred grund i fysiken inklusive klassisk mekanik, termofysik och vätskor; fält, vågor och elektromagnetism; relativitetsteori och kvantfysik; liksom erfarenhet av ledande fysikexperiment i laboratorier.

Avgifter

Vi anser kostnaden bör inte vara ett hinder för att uppnå din potential. Det är därför vi arbetar hårt för att hålla kostnaderna för studien så lite som möjligt och har ett brett utbud av flexibla sätt att betala för att hjälpa till att sprida, eller till och med minska, kostnaden. Avgifter för studier som inleds under läsåret 2014/2015 är:

 • Avgifterna betalas på en modul-för-modul basis - du kommer inte att behöva betala för hela din examen i förskott.
 • Om som de flesta OU studenter som studerar på deltid, studerar du i genomsnitt 60 poäng per år - du kommer att studera i sex år att slutföra en examen. Vår typiska avgift för 60 poäng är £ 2632.
 • Vår nuvarande avgiften är £ 5264 - baserat på 120 poäng studier - vilket motsvarar ett års heltidsstudier.
 • Den totala kostnaden för din valda examen idag startar från £ 3948 baserat på våra nuvarande avgifter.

OBS: Priserna kan komma att ändras.

Hur lång tid tar det?

 • Deltid - 2 år
 • Tidsfrist - 4 år

Karriär relevans

Certifikatet är särskilt användbart om du är skyldig att undervisa gymnasiefysik men din bakgrund i ett annat område i naturvetenskap, eller om du funderar på utbildning för att bli en fysiklärare. Den är godkänd av Institute of Physics att ge tillräckligt med innehåll för att stödja undervisningen i gymnasiefysiken till A-nivå; och att ge tillräckligt innehåll för dem som vill vara fysik specialister på inträde till utbildning i pedagogik studier.

Behörighet

Det finns inga formella förkunskapskrav för att studera denna examen. Detta är dock en nivå 2 certifikat OU. Du bör se till att du har tillräckliga studiefärdigheter, såsom vunnits från OU nivå 1 studier eller motsvarande, innan du börjar.

Läs mer om programmet på Öppna universitetets hemsida här

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
The Open University
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Duration
Varaktighet
2 - 4 år
Deltid
Information
Deadline
Locations
Dates