Certifikat i astronomi och planetvetenskap

The Open University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Certifikat i astronomi och planetvetenskap

The Open University

Certifikat i astronomi och Planetary Science

Är du fascinerad av natthimlen och universums mysterier? Detta certifikat kommer att ge dig en bra grundläggande introduktion till astronomi och planetvetenskap, och utrusta dig med den kompetens för vidare studier. Du kommer att undersöka stjärnorna och deras livscykel; struktur planeter och deras omgivningar; galaxer och kvasarer; utforskning av rymden; planetariska processer; och ursprung och universums utveckling - inklusive hur det kan fortsätta att utvecklas i framtiden.

Viktiga funktioner i kursen

 • Godkänd av Royal Astronomical Society
 • Utvecklar färdigheter förnuft och logik som är mycket uppskattad på arbetsplatsen
 • Bygger en god grund för vidare studier

Pedagogiska mål

Genom att studera dessa moduler du kommer att lära om strukturen, ursprung och utveckling av planeter i vårt solsystem; stjärnor, galaxer och universum som helhet; hur och varför livet uppstod på jorden, och hur sannolikt det är att livet har uppstått någon annanstans i solsystemet eller utanför.

Undervisning, lärande och bedömningsmetoder

Kunskap, förståelse och ansökan färdigheter samt kognitiva (tänkande) färdigheter huvudsakligen förvärvas från texterna, med underlag från webbaserade informationskällor. Grundläggande principer som ligger till grund tekniker och instrument huvudsakligen undervisas via verksamhet, som kommer att ha en stark datorbaserad komponent (både DVD och webb). De färdigheter för att förbättra din egen inlärning och prestation är inte lärs ut explicit, men utvecklas av ett diskussionsforum. Självtest uppmuntras genom in-text frågor.

Bedömning är genom handledare-märkta uppdrag (TMA) och en slut-på-modul undersökning.

Avgifter

Vi anser kostnaden bör inte vara ett hinder för att uppnå din potential. Det är därför vi arbetar hårt för att hålla kostnaderna för studien så lite som möjligt och har ett brett utbud av flexibla sätt att betala för att hjälpa till att sprida, eller till och med minska, kostnaden. Avgifter för studier som inleds under läsåret 2014/2015 är:

 • Avgifterna betalas på en modul-för-modul basis - du kommer inte att behöva betala för hela din examen i förskott.
 • Om som de flesta OU studenter som studerar på deltid, studerar du i genomsnitt 60 poäng per år - du kommer att studera i sex år att slutföra en examen. Vår typiska avgift för 60 poäng är £ 2632.
 • Vår nuvarande avgiften är £ 5264 - baserat på 120 poäng studier - vilket motsvarar ett års heltidsstudier.
 • Den totala kostnaden för din valda examen idag startar från £ 2632 baserat på våra nuvarande avgifter.

OBS: Priserna kan komma att ändras.

Hur lång tid tar det?

 • Deltid - 2 år
 • Heltid - 1 år
 • Tidsfrist - 4 år

Karriär relevans

Den specialistkunskaper och förståelse du kommer att vinna genom att studera detta certifikat är särskilt tillämpliga på områden som forskning och utredning, laborationer, dataanalys, information till allmänheten, vetenskaplig journalistik och utbildning. Vetenskap är brist föremål på högstadienivå, så det kan finnas incitament att utbilda som fysik, kemi eller matematik lärare.

Behörighet

Det finns inga formella förkunskapskrav för att studera denna kvalifikation. Detta är dock en nivå 2 certifikat OU. Du bör se till att du har tillräckliga studiefärdigheter, såsom vunnits från OU nivå 1 studier eller motsvarande, innan du börjar. Du måste också ha goda kunskaper i engelska, med ett IELTS standard på 7,0. Om du är osäker att du kommer att kunna ta en gratis engelsktest som en del av registreringsprocessen.

Läs mer om programmet på Öppna universitetets hemsida här

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
The Open University
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
1 - 4 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Milton Keynes, England
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Storbritannien - Milton Keynes, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan