Läs den officiella beskrivningen

Bli ett certifierat kort och betalar professionell

Kort och betalningar Jag är ett specialiserat program som ger en bred överblick och täckning av hela livscykeln för alla typer av betalkort, inklusive kredit- och betalkort, förbetalda kort, företagskort och mobila betalningar.

Denna kurs är idealisk för kort- och betalningspersonal som vill bredda sin omfattning och kunskap inom kortbranschen. Som funktionell specialist får du en utmärkt förståelse för andra områden tillsammans med ett strategiskt grepp om branschen som omfattar internationella trender och bästa praxis.

Programmet erbjuder flexibelt lärande, med självstudierad studie tillgänglig uteslutande från vår kursplan

Hur mycket kostar den här nivån?

Avgiften för denna nivå är $ 899 (full betalning). Vi erbjuder också avbetalningsplaner: - 3 månadsavdrag: $ 325 / månad

2
  • 6 månadsavdrag: $ 167 / månad
1

Vad kommer jag lära mig?

Kort och betalningar I består av sex moduler:

dt7k

Vilka andra fördelar kommer jag att komma ifrån programmet?

När du väl har avslutat den här nivån kommer du att få ditt Kort- och Betalnings-I-certifikat och kommer att vara berättigat att ansöka om associerat medlemskap i RBA-medlemskapet. Att bli en associerad medlem av RBA-medlemskapet ger dig möjlighet att använda ACPP I-beteckningen efter ditt namn.

Hur lång tid tar det att bli Certified Cards and Payments Professional?

För att få certifikatet Certified Cards och Payments Professional (CCPP) måste du godkänna tre tentor. Det tar i genomsnitt tre år att få CCPP-kvalifikationen, om man sitter en tentamen per år. Det är emellertid möjligt att slutföra alla 3 nivåer inom 18 månader om du sitter en tentan var sjätte månad.

Detta är strukturen i programmet?

Akademins certifiering uppnås efter lyckad slutförande av tre separata program, var och en som kulminerar i en tentamen. För att beskriva dig själv som Certified Cards and Payments Professional och använd CCPP-beteckningen måste du gå med i RBA-medlemskapet. På varje nivå ger RBA-medlemskap dig rätt att använda motsvarande bokstäver efter ditt namn.

  • Kort och betalningar I : De som har godkänt kort- och betalning I-examen är berättigade att ansluta sig till RBA-medlemskapet och kommer att få status som associerade kort och betalningspersonal som berättigar till användningen av bokstäverna ACPP I.
  • Kort och betalningar II : De som har godkänt kort- och betalning II-undersökningen är berättigade att ansluta sig till RBA-medlemskapet och kommer att få status som associerade kort och betalningspersonal som berättigar till användningen av bokstäverna ACPP II.
  • Kort och betalningar III : De som har godkänt kort- och betalning III-undersökningen är berättigade att ansluta sig till RBA-medlemskapet och kommer att få status som associerade kort och betalningspersonal som berättigar till användningen av bokstäverna ACPP III. Men de som har godkänt prov på alla tre nivåer: Kort och Betalningar I, Kort och Betalningar II och Kort och Betalningar III är kvalificerade att bli certifierade medlemmar och har rätt att använda beteckningen Certified Cards and Payments Professional och bokstäverna CCPP.
Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Retail Banking Academy »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Aug. 2019
Duration
6 - 13 månader
Deltid
Heltid
Pris
899 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum