CertHE Business Psychology

University of Essex Online

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

CertHE Business Psychology

University of Essex Online

Översikt

Den här korta Certhe Business Psychology-kursen introducerar den vetenskapliga förståelsen av sinnet, hjärnan, beteendet och upplevelsen. Du kommer också att presenteras med olika perspektiv, främja en uppskattning av affärs psykologins verkliga tillämpningar. Slutligen använder du också specifika affärsrelaterade problem inom ramen för korsfunktionella moduler som utvecklar kommunikations-, presentation, skrivande, analytiska och kritiska tänkande färdigheter. Med en preliminär studieperiod på bara 8 månader kan detta program genomföras som en fristående kvalifikation eller användas som en steg till vår fullständiga BSc (Hons) Business Psychology-grad.

Efter det här programmet kommer du att uppskatta den vetenskapliga och teoretiska grunden för företagspsykologi inklusive dess historiska ursprung, progression och begränsningar. Du kommer också att utveckla en medvetenhet om variationen och mångfalden i psykologisk funktion och dess betydelse inom ett affärssammanhang.

Förutom den ämnesspecifika kunskapen du får kommer du också att utveckla ett brett utbud av överlåtbara karriärrelaterade färdigheter, inklusive förmågan att utvärdera bevis, identifiera beteenden och hur du konfidentiellt kommunicerar och diskuterar problem i en professionell miljö.

Observera: Denna kurs är inte ackrediterad av British Psychological Society (BPS).

Lärande och bedömning

Introduktion

Studera på nätet ger dig frihet att studera när och var det passar dig - hemma, under lunchtiden eller någon annanstans har du tillgång till internet.

Alla våra online kurser har en vägledande studieperiod som är en guide till hur lång tid kursen tar att slutföra. Den faktiska varaktigheten kan vara längre eller kortare beroende på studiens hastighet, val av studerade alternativ och tillgänglighet av modulen. Det är möjligt att slutföra dina studier snabbare än den vägledande kursperioden genom att fördubbla modulerna vid vissa tillfällen. dock gäller minsta studietid.

Alla våra kurser har vanliga startdatum under hela året. Vårt läsår är organiserat i moduler, vanligtvis med en eller två veckors paus mellan modulerna och en strukturerad tre veckors paus för julperioden. Studenterna får en kursplanering under ansökan.

Undervisningsmetoder och stil

Eftersom vi är ett 100% online universitet använder vi en virtuell inlärningsmiljö istället för en traditionell campus. Systemet spårar och hanterar inlärningsprocessen i realtid och ger dig omedelbar tillgång till dina läromedel.

Denna inlärningsplattform låter både studenter och handledare aktivt delta i realtidssamtal och du kan lyssna på, och visa, leva föreläsningar och seminarier över internet. Alla kurser levereras endast på engelska.

Du stöds genom hela din kurs av en särskild studentrådgivare och har möjlighet att regelbundet interagera med medstudenter och din handledare. För att du ska få det stöd du behöver från din handledare klipper vi våra klassstorlekar på 20 studenter.

bedömning

Vi antar ett uppdragsbaserat tillvägagångssätt för bedömning istället för tentor. Affärsspecifika uppdrag baseras på arbetslivserfarenhet och utvärderas av lärare på ett löpande sätt.

Du är alltid medveten om din nuvarande provisoriska betyg från början av programmet, så att du kan utvärdera framgången med dina nuvarande studieformer och tydligt identifiera områden som ska förbättras.

Vi tror att denna öppenhet ger dig den information du behöver för att få ut det mesta av din kurs. Vi uppnår detta genom att:

  • Visa dina betyg tydligt i din betygsbok, som kan ses när du loggar in på lärplattformen
  • Den snabba vändningen av arbetet bedöms för att säkerställa att din betygsbok alltid är aktuell
  • utvärdera ditt arbete genom hela modulen istället för att vänta på slutet av års tentor
  • se till att du har regelbunden kontakt med din studentrådgivare
  • enkelheten och insynen i utformningen av våra bedömningskriterier

Vi har också en policy för att se till att det arbete som lämnas av studenter är äkta. Förutom att allt arbete utvärderas ofta använder vi ett väletablerat elektroniskt övervakningssystem för att kontrollera plagiering.

Karriärmöjligheter

Vi är dedikerade till att förbättra anställbarheten hos våra studenter. Våra online kurser ger dig möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter och lönsamhet med en blandning av nyckelfärdigheter som är direkt överförbara till arbetsplatsen.

Ett affärs psykologi certifikat kommer att utrusta dig med ett brett spektrum av färdigheter som gör dig mycket uppskattad av arbetsgivare inom en rad olika branscher och yrken.

Den fördjupade förståelsen för våra kandidater får i sina studier möjligheter att bedriva karriär inom områden som organisationspsykologi, ledning, personal, affärsutveckling, företagsrådgivning, personalutbildning och utveckling, karriärrådgivning, marknadsföring / reklam, marknadsföring forskning och finans.

Ingångskrav

Ingångskrav

Vi anser att utbildningen ska vara tillgänglig för alla, så så erbjuder vi en Open Entry Route som innebär att du inte behöver några tidigare akademiska kvalifikationer för att starta vår Certhe Business Psychology-kurs.

Du kommer att få starta CertHE Business Psychology-kursen och göra en bedömning av om det är rätt för dig under de första tre veckorna. Du måste skicka din första uppsättning uppsättning under den här tiden för att fortsätta med dina studier.

Om engelska inte är ditt första språk, ska din engelska förmåga motsvara ett IELTS (Academic) -resultat på 6,0.

Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation, kräver vi att studenterna skickar ett gratis online engelska test.

Du behöver inte bevisa din kunskap om engelska om du är medborgare i eller om du har fullgjort en examen motsvarande en brittisk examen i något av dessa länder.

21-dagars pengarna tillbaka garanti

Vi vill ge dig möjlighet att uppleva en University of Essex Online kurs för en 21-dagars provperiod. Därför har vi introducerat vår pengarna tillbaka garanti. Om du börjar kursen och bestämmer att den inte är för dig under de första tre veckorna får du full återbetalning.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad November 13, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
16 månader
Deltid
Price
Pris
6,160 GBP
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Colchester, England
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Storbritannien - UK Online
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Storbritannien - Colchester, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Sept. 2019
Storbritannien - UK Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan