Bsc (heders) i databehandling & it och business

The Open University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bsc (heders) i databehandling & it och business

The Open University

Detta är en av flera ämneskombinationer som finns i vår BSc (Honours) Computing & IT och ett andra ämne (Q67).

Datorer och företag har blivit nära sammanflätade i hela arbetslivet. Du kommer att få insikt i alla aspekter av världsverksamheten: marknader, organisationer, processer, strategier, politik och beslutsfattande.

Du kan välja fokus för dina studier inom databehandling och IT, välja från datavetenskap, digital teknik, nätverk, programutveckling eller webbutveckling. Efter avslutad examen kommer du att ha kunskaper och färdigheter att delta i förvaltning och genomförande av datorrelaterade projekt i en affärsinställning.

Viktiga funktioner i kursen

  • Erbjuder en 50:50 delning mellan datorer och IT och företag
  • Ger ett val av datorteknik och IT-rutter: datavetenskap, digital teknik, nätverk, programutveckling eller webbutveckling
  • Akkrediterad av BCS, Chartered Institute for IT, som delvis uppfyller utbildningskraven för CITP (Chartered IT Professional)

Kursinnehåll

Denna grad har tre steg, vardera omfattar 120 högskolepoäng.

  • Du börjar steg 1 med två 30-credit computing & IT-moduler följt av en 60-kredit affärsmodul.
  • Därefter i steg 2, kommer du att studera 60 poäng i ett visst område av datorer och IT och följ denna med en andra 60-kredit företag modul.
  • Slutligen, i steg 3, kommer du att studera ytterligare 30 poäng i datorer och IT, samt ytterligare 60-kredit företag modul. Du kommer att avsluta steg 3 med en 30-credit computing & IT-projektmodul.

Ingångskrav

Det finns ingen formell behörighet för att studera denna kvalifikation. Du behöver dock lite grundläggande kunskaper i databehandling, och förmågan att läsa och skriva till en bra standard på engelska.

Färdigheter för karriärutveckling

Organisationer värderar allt mer IT-team med kompetens som är relevant för bredare affärer förutom teknisk förmåga. Denna gemensamma hedersexamen gör det möjligt för dig att utveckla specialistkunskap och förståelse inom databehandling och IT, och att kombinera dessa med kompetens inom en extra disciplin. Beroende på ditt val av andra ämne - företag, design, matematik, tillämpad psykologi eller statistik - har du en unik och fokuserad kompetensuppsättning som förbättrar din befintliga karriär och ställer dig starkt på arbetsmarknaden, vilket alltmer beror på på datorteknik inom alla sektorer. Du kommer också att utveckla viktiga överförbara färdigheter som teamarbete, tidshantering, numeracy, analys och problemlösning.

Observera att om du väljer att studera denna grad med psykologi som ditt andra ämne, kommer din examen inte att göra dig kvalificerad till Graduate Basis for Chartered Membership (GBC) av British Psychological Society (BPS).

Karriär relevans

Forskning av e-kompetens Storbritannien har visat att IT och telekom sysselsätter nu 1 i 20 av den brittiska arbetskraften. Den föreslår också den digitala sektorn kommer att behöva nästan 300.000 nyanställda 2020 för att möta efterfrågan på kompetens inom detta område.

Computing och IT-personal efterfrågas av leverantörer (såsom programvaru) och brukarorganisationer lika. Organisationer uppskattar alltmer IT team med kompetens som är relevanta för bredare sammanhang förutom tekniska förmåga. Denna grad kommer att öppna vägen för karriärer inom sektorer, bland annat detaljhandel, finans och handel, fritid och spel, telekommunikation, radio och TV, digitala medier, tillverkning, transport, turism, regeringen, hälsa, utbildning och frivilligsektorn.

Tillväxtområden och områden med hög efterfrågan inkluderar cybersäkerhet, mobil utveckling, cloud computing och hantering av Big Data.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
The Open University

Senast uppdaterad January 1, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
3 - 16 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Milton Keynes, England
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Storbritannien - Milton Keynes, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan