Bröllopsfixaren kurs och protokoll

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bröllopsfixaren kurs och protokoll

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Wedding Planner Kurs och protokoll

Specialiserade på bröllop planering och protokoll

Med den Wedding Planner Kurs protokoll och få en bred förståelse för att organisera bröllop och små händelser. Dagens företag måste skaffa mer omfattande och specifik utveckling av många händelser som uppstår professionell och personlig kunskapsnivån från sociala aktiviteter i företag som anordnar bröllop och mer privata aktiviteter.

Skaffa en bred kunskap om protokollet ger mångsidighet och anpassa sig till en mängd olika situationer de ställs inför de proffs som förvaltar och organisera evenemang.

The Wedding Planner Course och protokoll inte bara förvärva kunskap om presenter händelser men också få utbildning med anknytning till världen av gästfrihet fokuserad från gastronomi, catering eller vin. Specialiserade på protokoll och bröllop planerare och bli en branschkunnig.

Agenda

 • De olika sociala evenemang - De olika sociala evenemang. Bröllop: organisation och planering
 • Omfattande Bröllop Organisation I - Plats där ceremonin firar. Venue. Foto. Video. Bröllopsinbjudningar. Catering
 • Omfattande organisation Wedding II - Förlovningsfest. Finansiering för bröllopet. Bröllopslistor. Den svensexa. Bröllopet kostymer. Den inträde i kyrkan. De små detaljerna i ett bröllop. Distributions tabeller. Bröllopsresa
 • Omfattande organisation av en Döpt - Dop. Den kundkontakt. Döpt gåvor. Klädd honoreen. Dop inbjudningar. Baustismo listor. Godparents
 • Omfattande organisation av 1st Communion - första nattvarden. Förbereda barnen innan deras första nattvardsgång. Celebration. Kyrkan. Foto. Påminnelser. Inbjudningar för första nattvarden. Gåvor som gör honoreen. Hur man klär barnen för första nattvarden
 • Protokoll vid bröllop, dop och nattvard - Protokoll bröllop. Protokollet om inbjudningar. Protokoll vid ceremonin. Protokoll om klänning till bruden. Protokoll om brudgummens kostym. Protokoll om du bär huvudbonad. Protokoll på listan bröllopet. Protokoll tärnor filt. Protokoll för civila bröllop. Protokoll samfund. Protokoll till dop. Protokoll för gäster
 • Post-event och nyfikna idéer - Post event: bedömning och slutrapport. Vad du ska göra efter att ha avslutat ett bröllop. Vad göra efter avslutad dop och första nattvard. Originella idéer
 • Försäljningsavdelningen -. Typer av händelser som kräver catering eller restaurering. Avdelning förfaranden. Konforma händelser. Serviceorder. Kolla listan av en händelse. Avbokning. Provisioner. Fakturering och samlingar. Analys av resultaten av evenemanget.
 • Typer av händelser och protokoll -. Typer av händelser som kräver catering eller restaurering. Olika typer av tabeller. Stegen i hopsättningen av en tabell.
 • Menu Engineering -. Sammansättning av en meny beroende på datum och händelse. Råd att tiden för att göra en meny. Mängder / ungefärliga mat och dryck portioner per gäst. Villkor och krav för utveckling av en meny. Engineering menyn. Verkstads menyn. Foodservice försäljningsstatistik. Slutkundspriserna. Försäljning och fakturering.
 • Vin, Ihopkoppling och presentation -. Klassificering av viner. Order of Service viner. Öppna vinflaska. Temperatur viner. Servera vinet. Allmänna tips. Ihopkoppling. Öppning Cavas / champagnerna.
 • Protokollet om Restoration Events -. Order plats när gästerna. Beställ vid tidpunkten för servering
 • Andra kompletterande verksamhet vid evenemanget -. Ons rulle

Syften

Under protokoll Wedding Planer och få det:

 • Du blir en professionell för att fylla positioner i organisationen av sociala evenemang och det knappa utbudet särskild utbildning på denna nivå.
 • Förvärva nyckelkompetens mest behövs för en ansvarig ställning inom detta område: felsökning, organisationsarbete och teamwork.
 • Lär dig nycklarna till framgångsrikt möta denna mycket viktig dag för alla som ett bröllop, en första nattvard eller dop.
 • Föreställningar har hela planeringen och genomförandet av evenemanget (från mottagning till att genomföra dem).
 • Vet rätt tid förvaltning och tilldelning av arbetsuppgifter för en snabb lösning av ärendet, både i köket och vardagsrummet.

Karriärmöjligheter

Kurs Wedding Planer protokoll och riktar sig till alla som vill förvärva, förbättra eller uppdatera sin utbildning inom denna sektor med särskild utbildning för att ta ett arbete som ett bröllop planerare eller samordnare / vid sociala evenemang, förutom människor som är intresserade av att starta eget företag för att organisera bröllop / evenemang.

Denna skola erbjuder program i:
 • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan