Läs den officiella beskrivningen

HUR DENNA KURSEN VIL HJÄLPA DIN KARRIÄR

Vad du kommer att lära dig

 • En introduktion till huvudområdena av användarupplevelse arbete, och varför det spelar roll
 • De olika UX-rollerna i en organisation
 • Så här skapar du UX-leveranser-med nedladdningsbara mallar på att skapa personligheter, kundresorskartor, prototyper och många fler
 • Hur man går igenom de fem etapperna i designtänkandet: empati, definition, ideat, prototyp och test
 • Hur man bygger en UX-portfölj samt landar själv en UX-roll
 • Förtroendet att arbeta med kunder som UX-konsult

Om du vill gå med i ett av de snabbast växande fälten i design, titta inte längre - det här är kursen för dig. Genom att täcka in och ut på rollen och kasta dörrarna öppna för den spännande världen av UX-design, kommer "Bli UX Designer från Scratch" att ta saker direkt tillbaka till början. Det kommer att erbjuda en "hård återställning" för att visa dig hur du går in i en ny karriär i UX-design.

Alla produkter, oavsett om de är digitala eller på annat sätt, måste leverera en högkvalitativ användarupplevelse (UX) eller riskerar att förlora användare till konkurrenter. Det är trots allt en produkt som är värdelös utan sina användare! Produkter med bra UX sälja bättre; I själva verket har designcentrerade företag konsekvent överträffat branschgenomsnittet med mer än dubbelt [1]. Efterfrågan på UX-designers är därför högre än någonsin tidigare; De är redan utbredd i teknikföretag, och det finns ett växande behov av dem inom andra branscher. UX-påverkan UI-design, webbdesign och grafisk design, och förståelse av UX-området kommer att förbättra dina insatser inom alla dessa områden.

Genom denna kurs kommer du att lära dig alla färdigheter du behöver för att hjälpa företag att leverera rätt UX för sina produkter. Alla tekniker som ingår i undervisningen är testade och testade branschstandarder, som kommer att utrusta dig med den allra bästa kunskapen för att starta dig på din nya professionella väg. Du kommer att lära dig hur du skapar olika UX-leveranser från början av ett UX-projekt direkt till slutet, allt från kundtjänstkartor till pappersprototyper och till och med heuristiska utvärderingar. Du kommer också att ta dina första steg mot att skapa en UX-portfölj - något som verkligen kommer att påverka dina UX-jobbansökningar. Att se UX-portföljen är så viktigt att landa ditt första UX-jobb, vi har faktiskt hängt en hel modul för att skapa en som hjälper dig att sticka ut från mängden.

Du hittar också ett antal valfria övningar och hemuppgifter som bygger på varandra och följer en designprocess - från den första tanken till och med till den punkt där du kan börja testa din prototyp. Vi rekommenderar starkt att du tar upp utmaningen och fullgör alla inblandade övningar, för inte bara får du praktisk erfarenhet av UX-design, men i slutet kommer du också att få en designstudie som du kan inkludera i din ovannämnda portfölj.

I "Bli UX Designer From Scratch" får du tillgång till intervjuer med senior UX-hyresgäster och experter från företag som SAP och Google. Genom dessa intervjuer kommer du att förstå vad hyresgäster och ledande designers ser upp för när du anställer en ny medlem i laget - allt för att du kan få en fördel gentemot medkandidater. Vi har också filmatiserat en serie intervjuer med IDF-medlemmar som framgångsrikt har landat ett UX-jobb. Dessa kommer att ge dig inspiration för dina egna karriärmöjligheter, liksom ovärderliga råd om hur man övergår till en karriär i UX och vilket vardag som UX-professionell verkligen ser ut.

Vänta inte längre på din professionella UX-karriär!

Få ett industriellt betrodat UX-kurscertifikat

Du tjänar ett verifierbart och branschrelaterat kurscertifikat när du har slutfört kursen. Du kan markera dem på ditt CV, CV, LinkedIn-profil eller din webbplats.

Vem ska ta kursen

Detta är en nybörjarkurs som passar alla som vill gå in på en karriär i UX-design:

 • UX-designers, interaktionsdesigners och UI-designers vill bygga effektiva portföljer och landa sitt nästa UX-jobb
 • Studenterna är angelägna om att bli UX-designers eller UX-konsulter
 • Entreprenörer och företagare som är intresserade av att utföra UX-arbete på egna produkter eller tjänster
 • Någon som strävar efter att förändras till en karriär inom UX

Lär dig och arbeta med ett globalt team av designers

När du deltar i kursen kommer du att delta i ett globalt tvärvetenskapligt team som arbetar med det och de övningar det innehåller samtidigt som du. Du kommer att arbeta tillsammans för att förbättra dina kunskaper och förståelse. Din kursgrupp kommer att bestå av en otroligt varierad grupp av yrkesverksamma, som alla har samma mål att bli framgångsrika designers. Det är din chans att lära, växa och nätverk med dina kamrater över hela världen. Innan du vet det kan du hitta dig själv att ansluta till några väldigt hjälpsamma människor och göra vänner med likasinnade individer, allt som du driver djupare in i en spännande värld med möjligheter och kraftfulla möjligheter för framtiden.

Utmana dig själv att prestera!

Att veta hur du gör när du utvecklas är lika viktig för din framgång som att driva dig själv för att få ut det mesta av vad vi erbjuder på IDF. Därför ger vi dig chansen att nå toppen av klassen varje vecka på vår leaderboard, genom att få de flesta frågor rätt och göra poäng för varje. Toppskyttarnas namn visas på topplistan, och den sunda konkurrensen kretsar kring att konkurrera med dig själv; så fortsätt och ta utmaningen! Men bli inte avskräckt om du inte hittar ditt namn på tavlan - dina medstudenter svarar på frågorna vid olika tidpunkter över hela världen. Med det i åtanke, ta hjärtat så att ditt namn kan visas nästa vecka - så länge du svarar på alla tillgängliga frågor.

LESSONER I DENNA KURS

 • Lektioner blir tillgängliga på ett schema av en lektion per vecka.
 • Lektioner är öppna för dig för alltid och har inga tidsfrister.
 • Det finns ingen tidsgräns för att avsluta en kurs.
 • Du har permanent tillgång till ditt kursmaterial, svar och klasskamrater under hela medlemskapets längd.
 • Beräknad tid att slutföra: 11 timmar 18 minuter spridas över 7 veckor.
Program undervisas på:
Engelska
Interaction Design Foundation
Senast uppdaterad October 10, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Kontakta skolan
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Pris
- Pris för medlemskap finns här
Deadline
Kontakta skolan