Läs den officiella beskrivningen

Bli en
Junior Webbutvecklare
100% REMOTE | 100% FULL TIME | 100% riktiga jobb

351

Vad är Makers Academy Remote?

Makers Academy Remote är en kurs som ingen annan - helt på nätet, mycket uppslukande, heltid, och helt fokuserad på att få dig i ditt första jobb som utvecklare.

Vi har tillbringat de senaste åren som forskar och förfina hur man kan omvandla människor till programvara ingenjörer, men inte alla kan flytta till London för att ansluta sig till oss på vår i person campus.

I februari 2015 lanserade vi Makers Academy Remote: en kurs som utnyttjar allt vi har lärt oss på Makers Academy för att hjälpa människor över hela världen lära sig att kod - från bekvämligheten av sitt eget hem.

Fungerar det verkligen?

Vi är i ett tidigt skede, men resultaten har hittills varit oerhört positiv, med examen från Makers Academy Remote jag tar i genomsnitt 28 dagar att hitta ett jobb.

Sedan dess har vi lanserat den 3: e och 4: e Makers Academy Remote kurser, ännu större och ännu bättre, och de UTSÅLD!

Registrera dig nu för de kommande tre versioner av vår fantastiska distansundervisning alternativ. platser är strikt begränsad, så gäller nu innan det är för sent.

Steg-för-steg utbildning

Ett av de största problemen som människor har när man lär sig att koden är att veta vad för att lära sig saker i. Bör du lära HTML först, sedan Ruby? Eller kanske börja med Javascript och arbeta dig till Rails?

Vi tar bort detta hinder med vår läroplan - utvecklade med de finaste mjukvaruingenjörer - tar dig genom det bästa sättet att lära sig var och en av bitarna individuellt, sedan hur man passa dem alla tillsammans, alltid med den senaste bästa praxis.

Till skillnad från alla andra online eller avlägsna program kommer du inte bara lära sig syntax. Du får lära dig att bli ingenjör. Du får lära dig principerna för Software Hantverk. Du får lära dig att skriva elegant, läsbar, vackra kod, och du kommer att Fielding flera jobberbjudanden som följd.

pair program

Att lära sig att koda kan vara en utmaning - men det är mycket enklare om man gör det med andra människor.

Makers Academy Remote är den första online och distansundervisning program som förbinder dig med andra elever, så att du kan koppla ihop-program på distans med dem i realtid.

250

Peer-to-peer-modell

Det som gör Makers Academy så speciellt är att vi inte som en vanlig skola. Ja, vi har bussar, men nej, vi inte tillbringa hela dagen "i klassrummet". Vi använder en peer-driven modell, så du lär dig genom kreativa, projektdriven utveckling, precis som på arbetsplatsen. Medan du har tillgång till en erfaren kursledare som guidar dig hela tiden, ge workshops och breakout sessioner och ge hjälp när du fastnar, kommer den stora majoriteten av ditt lärande stödjas av de andra medlemmarna i din kohort.

Makers Academy Remote är den första online / offline förslag för den person som är allvarligt om att lära sig att koda. Det finns en hel del resurser ute för att lära sig om små pusselbitar, men Makers Academy Remote är den första som ger allt tillsammans, vilket ger dig en tydlig väg till ett jobb som junior webbutvecklare och ett stödsystem som kommer pressa dig över mållinjen.

Inlärning som student på Makers Academy Remote kommer att innebära att du tillbringa de närmaste 12-16 veckor simulera liv som utvecklare, gör dagligen stand-ups och arbeta i team på verkliga projekt. Detta sätter du i ett fantastiskt läge efter examen, du har en ton av erfarenhet att de flesta nybörjare bara kunde hoppas på.

Riktiga jobb i slutet

Till skillnad från alla andra "Lär dig att online" alternativ där ute, examen från Makers Academy Remote avsluta programmet som mycket användbara "hantverkare" utvecklare, precis som studenter vid Makers Academy HQ.

När du uppgraderar kommer vår hyra teamet arbeta med dig precis som de gör med våra vanliga studenter, vilket ger intervjuträning, gör praxis tekniska tester, och introducera dig till vår Anställa Partner Network.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Online
Startdatum
Juni 2019
Duration
16 veckor
Heltid
Pris
2,499 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juni 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum