Formate 100% på nätet. Få officiella Titrering University Francisco de Vitoria University.

Få din officiella titeln Master of PRL på mindre än ett år med universitetet Francisco de Vitoria, 60 hp (European Credit Transfer System) 100% Online

Kursens mål

Ge studenterna i denna Master i PRL, specialiserad utbildning som gör det möjligt för dem att fungera som högre PRL tekniker, i enlighet med de regler som fastställts av regleringen av förebyggande godkänns.

Master of PRL av Francisco de Vitoria University innehåller tre specialiteter som inrättats genom lag och erhålls en positiv rapport från den nationella myndigheten för kvalitetsbedömning och ackreditering (ANECA), i enlighet med kungligt dekret 1393/2007.

Syftar till att ...

Magisterexamen i arbetsterapi Risk Prevention riktar sig till akademiker (akademiker, akademiker, studenter och ingenjörer) som vill få en professionell specialisering som senior tekniker i förebyggande.

Tillgång till Master inte begränsas av graden av ursprung, men företräde ges till kvalifikationer inom närliggande områden (Technical Education, Health Sciences, juridik, Labour Studies, etc.)

Grad

Metodik

25 års erfarenhet inom utbildningsområdet.

online-läge

Studenten av Master PRL kan anslutas när som helst, var som helst, var tillgång virtuella och teoretiska klasser kompletteras med övningar och verkliga fallstudier. Eller så kan du ladda ner allt innehåll för att studera när som helst.

virtuella klassrum

Bet, en virtuell utbildningsmetodik med höga krav på kvalitet och konsekvent strategi för våra studenter. Vi deltar i utbildningen av personal från var som helst i världen, förutsatt att avståndet hinder för att genomföra processen, och att prioritera beständighet.

praxis

Mästaren i arbetsmiljö har 200 timmar av träning för alla elever.

Att vara i onlineläge, kommer praktiken att genomföras i stort sett genom en plattform (FUE) som kommer att hjälpa ett företag och akademisk handledare.

Dessutom, på begäran av den studerande får göra på nätet eller erkännas av dokumentation som visar studentens erfarenhet.

karriär~~POS=TRUNC

Vid slutförandet av Master i hälsa och säkerhet, kan du tränar som:

  • Tekniker i Occupational Risk Prevention.
  • specialiserat sig på ledningssystem säkerhet och hälsa i arbetet konsult.
  • Ansvarig för hälsa och säkerhet för de offentliga förvaltningar.

Genom att registrera genom Sanroman, en partner byrå av Francisco de Vitoria University, kan du räkna med vård och sysselsättning ledning av vår egen arbetskraft till förfogande.

utgångar
Program undervisas på:
  • Spanish (Spain)
Denna kurs är Internet
Startdatum
Duration
1 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum