Med hjälp av Agence Universitaire de la Francophonie (AUF), Graduate School of Journalism av Lille (ESJ Lille) och administrationen Institute of Lille företag (IAE Lille) erbjuda dem 2 Internationell Master i media management (Mi2M) på distans.

Denna utbildning är för chefer och mellanchefer i media (Editorial Director, redaktör, chef, generalsekreterare för att skriva, kommunikationsdirektör, marknadsdirektör, programdirektör, direktör antenner, Director station, etc.) och av franskspråkiga kommunicerar. Om du vill använda, måste de sökande ha en BAC + 4 eller motsvarande (BAC + 3 överens om att den sökande har minst tre års erfarenhet inom området eller ledning media).

Denna grad syftar till att utveckla ledarskap av pressansvariga och fransktalande kommunicera, genom att tillhandahålla en lämplig och användbar utbildning i sina respektive yrkessammanhang. Det kommer också att varje elev att konkret förbättra sin egen förvaltningspraxis inom sin professionell miljö genom individuella LÄRD projekt. Slutligen är utbildning en möjlighet för studenter att presentera och dela sina förvaltnings erfarenheter och metoder. Dessa färdigheter kommer att valideras genom att erhålla en fransk examen från IAE Lille.

Studenterna kommer att väljas ut av en jury bestående av representanter från IAE Lille och ESJ Lille, sedan inskrivna vid IAE Lille.

Program undervisas på:
Franska

Se 1 fler kurser från ESJ Lille : École Supérieure de Journalisme »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2019
Duration
18 månader
Deltid
Pris
4,000 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum