close

Filter

Visa resultat

Se Basårsprogram i Textildesign Nätbaserad i Europa 2020

Ett basår är ett akademiskt program som fungerar som en introduktion till högre utbildning. Basår är speciellt utformade för dem som planerar att fortsätta sin högskoleutbildning och ta en associate degree eller en kandidatexamen. En studie i textil design kan engagera eleverna i den kreativa världen av textilier och tyger samtidigt som de beskriver tillämpningen inom en rad branscher. S… Läs mer

Ett basår är ett akademiskt program som fungerar som en introduktion till högre utbildning. Basår är speciellt utformade för dem som planerar att fortsätta sin högskoleutbildning och ta en associate degree eller en kandidatexamen.

En studie i textil design kan engagera eleverna i den kreativa världen av textilier och tyger samtidigt som de beskriver tillämpningen inom en rad branscher. Studenter får instrueras i design och produktion av CAD-applikationer, vävning, mönster och textilterminologi.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Kontakta universitet mest populära basårsprogrammen i Textildesign Nätbaserat i Europa 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Online College of Art & Design
Stevenage, Storbritannien

Online Foundation Diploma in Fashion

Online Foundation Diploma in Fashion -
Basår
Heltid
Deltid
Engelska
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här