Se Basårsprogram i Textildesign Nätbaserad i Europa 2020

Ett basår är ett akademiskt program som fungerar som en introduktion till högre utbildning. Basår är speciellt utformade för dem som planerar att fortsätta sin högskoleutbildning och ta en associate degree eller en kandidatexamen. En studie i textil design kan engagera eleverna i den kreativa världen av textilier och tyger samtidigt som de beskriver tillämpningen inom en rad branscher. S… Läs mer

Ett basår är ett akademiskt program som fungerar som en introduktion till högre utbildning. Basår är speciellt utformade för dem som planerar att fortsätta sin högskoleutbildning och ta en associate degree eller en kandidatexamen.

En studie i textil design kan engagera eleverna i den kreativa världen av textilier och tyger samtidigt som de beskriver tillämpningen inom en rad branscher. Studenter får instrueras i design och produktion av CAD-applikationer, vävning, mönster och textilterminologi.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Kontakta universitet mest populära basårsprogrammen i Textildesign Nätbaserat i Europa 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Online College of Art & Design
Stevenage, United Kingdom

Online Foundation Diploma in Fashion

Online Foundation Diploma in Fashion Läs mindre
Basår
01 August 2020
Heltid
Deltid
Engelska
Online