Filter
Basår
Tempo: Alla

Sök basårsprogram i Arkitekturstudier nätbaserad

Ett basår är ett akademiskt studieår som hjälper till att förbereda studenterna på den inriktning de har valt att fokusera på i sina vidare studier. Basår kan vara särskilt användbara för studenter som just börjat sin högskoleutbildning.

Arkitektur är en process där man utformar och planerar en plats eller en byggnad enligt en uppsättning estetiska, sociala och miljömässiga riktlinjer. På grund av detta delas arkitekturen ofta in i kategorier beroende på övergripande stil.

basårsprogram i Arkitekturstudier nätbaserade

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Arkitekturstudier

Online College of Art & Design

Online Foundation Diploma i arkitektonisk design är en tre-stegs, heltid eller deltid program utformad för seriösa karriär-orienterade studenter som vill gå in i arkitekt ... [+]

.

INGEN NU - Vi kan få dig till universiteten!

Online Foundation Diploma i arkitektonisk design är en tre-stegs, heltid eller deltid program utformad för seriösa karriär-orienterade studenter som vill gå in i arkitekturens yrke. Den här spännande kursen har ett starkt praktisk fokus och utvecklar inte bara kunskap och förståelse för arkitektonisk design och designteori utan även professionell designfärdighet. Framgångsrika utexaminerade tjänar en kvalifikationsbevis som motsvarar 3 A-nivåer och är nationellt ackrediterad av en av Storbritanniens största yrkesutdelande organ, ABC Awards.

Lika värdefulla uppnår studenterna en specialportfölj som uttrycker sitt personliga varumärke av arkitektonisk design, vilket möjliggör tillgång till högsta universitet och sysselsättning som professionell kvalificerad arkitektonisk formgivare.... [-]

Storbritannien Stevenage
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska