Bakning kurs. jästa degar

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bakning kurs. jästa degar

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Bageri Course. Fermenterade degar

Lär dig alla förberedelser av jästa degar

Kursen lär dig Bageri etiken i detta yrke och dess hemligheter, från förberedelser och installation av arbetsområdet för att tillhandahålla tjänsten, genom kunskapen om var och en av de redskap, maskiner, råmaterial, ugnstemperaturer och den senaste tekniken som används av bagare i olika beredningar erkänt nationellt och internationellt.

Du lär dig att göra bröd och du kommer att inse från traditionella bröd (bröd, focaccia, scones ...), traditionella jästa degar, briocher, munkar, croissanter, midnights ... och andra tekniker som tillämpas till en värld av Foodservice bageri.

Agenda

  • Introduktion och historia i bageriet -. Nedsänkning i världen av bröd och massorna. Bröd i historien. Symbolism i religionen bröd. Brödet i Spanien
  • Verktyg, maskiner och tillämpas på utvecklingen av mass teknik -. Husgeråd. Maskiner
  • Kemiska, närings-och organoleptiska sammansättning av råvaror -. Mjöl. Andra grundläggande ingredienser
  • Processer av bildandet och utvecklingen av massorna -. Masses Arbete bakningssteget. Arbetar de flagnande massorna. Den surdeg naturlig surdeg
  • Söta degar jäst -. Croissant. Ensaimada. Brioche. Donuts. Gugelhupf. Midnights. Stollen. Baba. Kex med jäst.
  • Organ salta bageri -. Traditionella bröd. Unika bröd. Platta bröd
  • Kroppar av unika spanska bageri -. Sweets elaborations. Saltade elaborations
  • Trivia, tricks och tips om bröd och bakverk -. Råd för massorna som en funktion av klimat tid. Orsaker och lösningar för andra svårigheter med massorna. Hur ser vi till att bitarna är väl kokta. Tips för förvaring och frysning av massorna. Bröd och hälsa. Bageriet skadar inte hälsan. Slutsats.

Syften

Med bakning kursen få det:

  • Baker vet etik
  • Lär dig vilka typer av råvaror
  • Du hanterar de redskap som används i ett bageri
  • Lär dig de processer då förberedelserna
  • Vet historia, ursprung och framställningsmetoden för varje typ av bröd
  • Vet de maskiner som används i de olika beredningar.
  • Läs om deras jäsning temperatur och luftfuktighet.

Karriärmöjligheter

Den bakning Kursen riktar sig till alla som vill förvärva, förbättra och uppdatera sin utbildning i denna sektor med särskild utbildning för att ta ett arbete som ett bageri eller bagare.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan