Bachelor of Design

Allmänt

Programbeskrivning

Vi är en leverantör av online-utbildningsprogram med kontor i Storbritannien. Våra program lärs på 3 språk för alla.

Varför en examen i design?


Design har aldrig varit så viktigt. Det är en del av vårt dagliga liv eftersom vi kan hitta den i alla produkter vi använder, de webbplatser vi konsulterar eller de program som vi installerar på våra smartphones.

Graden i Design vid London School of Design och Marketing hjälper dig att skapa en karriär i den kreativa världen och kan vara den nödvändiga stimulansen att nå nya mål, frigöra din kreativa sida och skapa kraftfulla projekt som inspirerar och motiverar människor. Vår grad i Design bygger på tre grundläggande punkter:

 • Kunskap: En samtida och omfattande förståelse av begrepp, verktyg, historia och designmetoder i allmänhet samt förbindelserna mellan de huvudsakliga verksamhetsområdena.
 • Kapacitet: förmåga att skapa, planera, implementera och hantera projekt framgångsrikt med den förvärvade kunskapen;
 • Attityd: utveckla personliga egenskaper, såsom flexibilitet, empati, realism och entreprenörskap.

LSDM-examen i Design är uteslutande online och finns tillgänglig på engelska, spanska och portugisiska.

London School of Design and Marketing

Där passionen blir ett yrke


KURSENS ALLMÄNNA PERSPEKTIV


introduktion

Vår grad i Design har skapats för dem som vill förvärva nya kunskaper, kunskaper och hitta nya lösningar när de utvecklar nya förslag till globala designfrågor. Vår studieplan har definierats utifrån ett strategiskt beslut genom en tvärvetenskaplig attityd på globala marknader.


Lärande förmåga

Vår grad i design förbereder yrkesverksamma inom olika områden av Design, som erbjuder en avancerad och omfattande högre utbildning, samordnad och stödd av den senaste utvecklingen inom vetenskapliga och tekniska områden. Studieplanen för graden i design av LSDM har utvecklats och uppdelats i tre olika steg:

Steg 1

Den första etappen, som motsvarar vårt första år, syftar till att förbereda studenter för LSDM för olika områden av Design genom en samtida och omfattande förståelse av koncept, verktyg, historia och designmetoder i allmänhet. Det syftar också till att förstå sambandet mellan de huvudsakliga verksamhetsområdena (som kommunikation, interaktion och produktdesign) genom att utveckla ett allmänt perspektiv på de ämnen som är knutna till designmissionen, dess interaktion med marknaderna och dess roll i samhället.


Steg 2

Den andra etappen, som motsvarar vårt andra år, syftar till att införa solid kapacitet för utveckling och genomförande av projekt. Dessa möjligheter är uppbyggda kring huvudområdena kommunikationskoncept, interaktiv design och produktdesign. Studenterna kommer att kunna:

 • Identifiera och analysera: Analysera miljön där problemlösning uppstår, tänka kreativt, identifiera villkoren och målen i samband med problemlösning och identifiera nödvändiga resurser och kapacitet.
 • Göra val: fatta beslut, förstå osäkerheten och därtill hörande risker, förutse framtida konsekvenser av beslut och utveckla argumentativ kapacitet
 • Integrera: processer och mångfalden av intresse samtidigt som ökningen av flexibilitet och innovation ökar.
 • Genomföra: Planering och organisation, skapande av adekvata miljöer, genomförande och kontroll, utveckling av kreativ kapacitet i stadier av uppfattande och genomförande av projekt.


Steg 3

Den tredje etappen, som motsvarar vårt tredje år, syftar till att befästa den kunskap som förvärvats i kursens föregående enheter och utvecklas med självförtroende, realism och entreprenörsanda. I detta skede kommer LSDM-studenterna självklart att utveckla sitt slutprojekt genom följande uppgifter:

 • Flexibilitet: lyckas hantera olika designprojekt och anpassa sig till omväxlande omständigheter som en professionell med flera kapacitet och villig att arbeta i ett tvärvetenskapligt team.
 • Empati: förstå olika synvinklar och diskutera dem;
 • Realism: Snabbbedömning av dina förmågor och prestanda på något sätt, beroende på din egen kompetens och prestanda.
 • Entreprenörskap: förmåga att skapa, utveckla och sälja en idé, visuellt arbete, produkt eller tjänst.


Lärare

Vår lärare består av kvalificerade, erfarna och erfarna lärare. Förutom doktorandens akademiska nivå presenterar de konsoliderade yrkeskarriärer, som kopplar samman den akademiska komponenten till arbetsmarknaden.


Tutor Center

LSDM-eleverna åtföljs varje vecka genom ett handledningssystem som består av ett team av handledare specialiserade på design, med mästare och flera års beprövad erfarenhet. Vårt handledningssentrum finns också på engelska, spanska och portugisiska.


Mål och professionella utgångar

Vår grad i design är avsedd för studenter, yrkesverksamma, konstnärer eller oberoende arbetare med ambition eller konsoliderad karriär inom reklam (konstledare, tillverkare eller designers), visuell design, kommunikationsdesign, grafisk design och interaktiv design (designers, lagledare, konstledare eller kreativa regissörer). Studenterna i vår grad i design får möjlighet att arbeta i visuella byråer (reklam, design) eller företag av produktdesign, kommunikationsdesign, interaktiv design, bland annat.STRUKTUR

Vår grad i Design är 100% online, skapad för att lära sig i enlighet med tillgången till våra studenter och utan ett fast schema. Det vill säga, LSDM-studenter kan definiera när eller var de kan komma åt vårt innehåll och utföra bedömningsuppgifter. Endast de slutliga uppgifterna och specifika presentationer kommer att schemaläggas på ett fast schema, vilket kommer att meddelas i rätt tid till LSDM-studenter.

På cirka 30 månader har LSDM-studenter fullgjort vår examen i Design ackrediterad av universitetet för Creative Arts (UCA), ett av de bästa specialuniversitetarna i Storbritannien.


Metoder för undervisning och lärande antagna i kursen:

 • Undervisas på spanska, engelska och portugisiska;
 • Kursen består av 3 nivåer med totalt 26 kursplaner;
 • Innehållet i enheterna är asynkront och organiseras av veckotema.
 • Du kan komma åt innehållet när och var du vill
 • Vårt handledarcenter fungerar som ett stöd- och interaktionsverktyg för våra studenter.
 • Online-resurser (som konferenser, seminarier och diskussioner, handledning och feedback sessioner, forum, diskussionsgrupper online och praktiska övningar).

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y ... Läs mer

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y disponible en inglés, español y portugués. Ofrecemos una experiencia de aprendizaje con resultados prácticos a través de una orientación sistemática, que combina las características vocacionales de los estudiantes y la concepción avanzada de capacidades técnicas. Estamos dedicados a la oferta de cursos en línea exclusivos, acreditados por la University for the Creative Arts, a través de la adquisición de nuevo conocimiento ajustado a los retos de un mercado laboral cada vez más exigente. Läs mindre
london , madrid , Porto + 2 Mer Mindre