Läs den officiella beskrivningen

Kandidatexamen från Reinhardt University är utformad för att arbeta yrkesverksamma med olika yrkesbakgrund för att samarbeta och genomföra examen online.

Nya elever accepteras till online-program var 8: e vecka. Varje hösten och vårterminen består av sexton veckor och är indelad i två åtta veckors sessioner. Sommarsemestern är fjorton veckor och är indelad i två sju veckors sessioner. Studenterna tar två lektioner varje övning för totalt fyra lektioner per termin om en student vill ha heltidsstatus.

Kursen på 51-timmars BBA Major Program kan genomföras på 16 månader, förutsatt att studenten har lämpliga allmänna utbildnings- och fria valfria krediter vid inlämning av programmet.

Du kommer att bli genomförd med en Online Business Administration grad från Reinhardt University!

Vi hör gång på gång från våra studenter att de har nått ett slut i sin karriär eftersom de saknar en examen. Reinhardts online grader alternativ kan hjälpa dig att bryta igenom den barriären och avancera din karriär.

Nästa programstartdatum

  • 12 mars 2018
  • 7 maj 2018

BACHELOR OF BUSINESS ADMINISTRATION

Kandidatprogrammet för företagsekonomi examen har utformats för mellankarriär, yrkesverksamma, chefer, administratörer, chefer och företagare / entreprenörer. Coursework inom examensprogrammet inkluderar affärsintressen, företag och samhälle, kommunikation och kultur, strategisk marknadsföring och köparbeteende, human resource management, ekonomi och prognoser, redovisning och ekonomi, etiska och juridiska frågor, strategisk ledning och globalt ledarskaps ledarskap.

De här 100% online-programmen är utformade för att arbeta vuxna, genom en takt som är utformad för någon med heltidsjobb, men som vill slutföra sin examen i rätt tid. Våra kurser är utvecklade och lärda av ledare inom affärsområdet. Inte bara ger de dig aktuell teori och övning, du kommer att lära av sina verkliga erfarenheter.

Program undervisas på:
Engelska
Reinhardt University - Online Programs

Se 3 fler kurser från Reinhardt University - Online Programs »

Denna kurs är Online
Startdatum
Mar. 2019
Maj 2019
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Mar. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Maj 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Mar. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Maj 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum