Bachelor of Applied Cloud Technology

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Lärde sig 100% online

Frustrerad över att inte kunna resa för utlandsstudier? Klicka här .

Obs: Månadsregistreringar

Kursbeskrivning

La Trobe Universitets kandidatexamen för tillämpad molnteknik har blivit avsedd för cloud computing-sektorn, som för närvarande åtnjuter snabb tillväxt och innehåller 6 högt uppskattade certifikat inom industrin (4 av dem är Amazon Web Services specifika) inom examensbeviset.

Kursen innehåller kunskaper och färdigheter i informationssystem, webb- och mjukvaruutveckling, maskininlärning, databaser och stora data, företagsmoln migration, applikationsutveckling för molnföretag och datanätverk. Kursen tillämpas i fokus och förbereder studenterna för nyckelleverantörsintyg som är relevanta för IT-branschens sysselsättning.

Ta en sniktitt på världens mest respekterade kurs för molnberäkning online. Klicka här.

Världens första samarbete

Denna kvalifikation har utvecklats i samarbete med Amazon Web Services (AWS). Den 100% online leveransmetoden från Didasko gör det möjligt för nya aktörer, karriärväxlare och befintliga IT-arbetstagare att på ett förnuftigt och bekvämt sätt lära sig inlärning. Det gör att du kan kombinera onlinestudier med tidigt tillträde till arbetskraften och / eller karriärförbättring, samtidigt som du fortsätter online studie.

Vad är Cloud Technology?

Färdigheter och kunskaper i cloud computing är avgörande för företag att leverera på sin digital transformationsstrategi. Cloud-tjänster utgör en naturlig plattform för att optimera befintliga IT-system för att öka operativa effektiviteter samtidigt som man driver företagets smidighet och tillväxt. Cloud-teknik har förändrat sättet att skapa nätverk, datalagring och bearbetning, applikationsutveckling och infrastrukturåtgärder.

Med den snabba tillväxten inom cloud computing (över 400 miljarder dollar-baserade tjänster till 2020) har det blivit klart att det här är sättet globalt kommer att fungera nu och in i framtiden.

Tre kvalifikationer i en grad

La Trobe University Online Application Grader ger dig den unika möjligheten att uppnå upp till tre kvalifikationer under hela studietiden. För att tillfredsställande slutföra varje del av kursen kommer du att tilldelas ett tillämpat examensbevis (avslutningsår 1), en tillämpad associerad examen (slutår 2) och en kandidatexamen när du fyller i alla tre år. Din potentiella intjäningsförmåga ökar när du går igenom din kurs.

År 1

Efter avslutad år 1 i din examen kommer du att bli utbildad, om du bestämmer dig för att avsluta din examen vid denna tidpunkt. Du kan lägga till denna kvalifikation i ditt resume och fortsätta med dina karriärplaner eller omfamna möjligheten att fortsätta dina studier medan du arbetar.

Avsluta med

Diplom of Applied Cloud Technology

Förväntad inkomst

$ 50K-60K

År 2

Framgångsrikt slutförande av år 2 kommer att öka dina chanser till en högre betalningsposition med en tillämpad kvalifikation som arbetsgivare letar efter. Men du är nu långt över halvvägs tillämpad kandidatexamen så varför fortsätt inte att studera när du är anställd?

Avsluta med

Associate Degree of Applied Cloud Technology

Förväntad inkomst

$ 60K- $ 80K

År 3

grattis! Du har slutfört din kvalifikation. Din tillämpade kandidatexamen förbättrar de möjligheter som är tillgängliga för dig. En kvalificering av denna nivå förbättrar din resumé mycket och säger mycket om dig. Inte bara kommer du att vara beväpnad med de färdigheter och kunskaper som arbetsgivarna är desperata för, men du visar också att du kan hålla fokus för att nå ett mål.

Avsluta med

Bachelor of Applied Cloud Technology

Förväntad inkomst

$ 80K-120K

Kursens lärandemål

Kursens avsedda lärandemål (CILOs) är kortfattade redogörelser för vilka studenter förväntas visa att de vet och kan göra i slutet av en kurs.

 • Utarbeta rapporter som konkret formulerar tekniska och affärsmässiga krav till kamrater, företagets intressenter och näringsliv som överensstämmer med professionella standarder inom informationsteknik (IT).
 • Utveckla muntliga presentationer som kommunicerar tekniska och affärsmässiga krav till olika publikgrupper, inklusive kollegor och intressenter i IT och allmänna samhällen.
 • Analysera och kritiskt utvärdera numeriska data och andra bevis från företags-, tekniska och vetenskapliga rapporter för att fatta välgrundade bedömningar och utveckla rekommendationer för kamrater, vetenskapliga och låga publikgrupper som överensstämmer med professionella standarder inom IT.
 • Leta efter, fråge och utvärdera relevant företagsrelaterad litteratur för att utveckla IT-specifikationer för molnbaserade affärssystem.
 • Utforma och analysera strategier för att lösa molnsystemproblem och andra utmaningar inom molnteknik.
 • Utvärdera okända komplicerade affärs- och tekniska problem och implementera IT-molnlösningar i överensstämmelse med professionella standarder.
 • Bidra konstruktivt till lag genom teambyggande, självbedömning, förhandlings- och kommunikationsförmåga; för att möjliggöra framgångsrik slutförande av professionella projekt inom molnteknik.
 • Demonstrera medvetenhet om lämpliga sociala, juridiska och etiska värderingar som formar en cloudteknologis arbete.
 • Applicera informationssystemkoncept inom IT och molnteknik för att lösa affärsrelaterade och relaterade problem.

Karriärmöjligheter

Kursen har utformats med ett högt anställningsfokus i den spännande världen av IT. Kandidater kommer att passa roller som överbryggar klyftan mellan teknisk och ledande personal. Karriärmöjligheter inkluderar:

 • Nätverkssupport och operativsystemhantering
 • Cloud Support Engineer
 • Systemingenjör
 • Databasutvecklare
 • Webbutvecklare
 • Ingenjör
 • Linux System Administrator

Om du väljer att gå ut på examensnivå (slutet av år 1), kommer du att ha färdigheter på avancerad nivå för att påbörja arbete inom IT-branschrollerna som Help Desk och Web Support. Om du går ut på associerad examenivå (slutet av år 2) kommer du att ha ytterligare branschcertifierade färdigheter.

Integrationen av leverantörscertifiering ger dig nödvändiga branschkunskaper för att stödja underbyggande teknisk kunskap.

Kurskostnader

Dina internationella examensavgifter är 21 000 USD per år. (År 2020)

Senast uppdaterad Aug 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

La Trobe University and Didasko have partnered to bring you online qualifications that are highly valued by employers and internationally recognised. These award winning online degrees in Business and ... Läs mer

La Trobe University and Didasko have partnered to bring you online qualifications that are highly valued by employers and internationally recognised. These award winning online degrees in Business and Information Technology are now regarded as the best in the world. La Trobe is one of Australia’s most respected universities with more than 36,000 students and a history dating back to 1967. Läs mindre