Bachelor i brottmål

McMurry University - Online Programs

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bachelor i brottmål

McMurry University - Online Programs

Bachelor i brottmål

Oavsett om du vill flytta till en ny position, eller bara vill ha tillfredsställelse att fylla din examen etc. En online-kandidatexamen i brottmål kan hjälpa dig att uppnå dina mål!

Nästa programstartdatum

 • 2 juli 2018
 • 27 augusti 2018
 • 22 oktober 2018

Varför tjäna en kandidatexamen vid Criminal Justice på McMurry University?

McMurry erbjuder en kandidatexamen i brottmål till vuxna studenter som ser examen som grund för karriärutveckling och personlig tillfredsställelse. Detta grundutbildningsprogram erbjuder bekvämligheten och flexibiliteten att studera online, och en grupp studenter och instruktörer som delar ett gemensamt mål: att förbättra samhället genom brottsbekämpning på nationell, statlig och lokal nivå.

Format och krav

McMurry Universitys online straffrättsliga program ger dig flexibilitet och möjlighet att slutföra dina studier när som helst och var som helst.

Programformat:

Nya studenter godkänns till Bachelor of Science i straffrättsliga programmet var 8: e vecka. Varje termin är indelad i två åtta veckor. Studenter som söker heltid ställer in två klasser varje termin för totalt fyra lektioner per termin. Studenter som registrerar heltid för alla tre terminer kan tjäna upp till 36 timmars kredit mot sin examen varje läsår.

Överföringskredit:

Det finns flera sätt att överföra kredit till McMurry University. Kurser som är berättigade till överföringskredit är de kurser som allmänt anses vara akademiska i naturen. tas för högskolepoäng (ej avhjälpande eller tas specifikt för atletisk deltagande) med en betygsgrad på minst C; och från en regionalt ackrediterad institution. Kurskrediter kan också beviljas genom granskning, till exempel CLEP eller avdelningsundersökningar.

Din akademiska rådgivare kommer att kunna granska resultaten av din utskrivningsutvärdering med dig.

Kandidatexamen i Kriminalvårdsekonomi

Större obligatoriska kurser: 33 Krediter

 • CRJS 1311 Principer för brottmål
 • CRJS 2311 straffprocess I
 • CRJS 2321 straffprocess II
 • CRJS 2361 Mångfald i brottmål
 • CRJS 3341 Juvenile Justice
 • CRJS 3361 Victimology
 • CRJS 3381 False Criminal Justice
 • CRJS 4321 jämförande rättvisa
 • CRJS 4341 seriemördare
 • CRJS 4361 Elite Crime
 • CRJS 4391 Etik i brottmål

Krishanteringskoncentration: 12 Krediter

 • CRJS 1313 krishantering
 • CRJS 3333 Terrorism och terrorism
 • CRJS 3343 Hantering av terroristhändelser
 • CRJS 4353 Homeland Security Law och allmän ordning 12

Lagstiftningens efterlevnadskoncentration: 12 kredittimmar

 • CRJS 1322 Introduktion till rättsmedicin
 • CRJS 2332 gemenskapspolisering
 • CRJS 3342 Principer för korrigeringar
 • CRJS 4352 Polisadministrationen

Stödkurs: ACAD 1199 Orientering för online-lärande

Criminal Justice Elective Courses: 12 kredit timmar

 • Välj 12 timmars CRJS-kurser-6 av timmarna måste vara avancerade

Allmän utbildningskrav: 39 kredittimmar

 • ARTS 1300 Utforska den visuella konsten
 • BIOL 1401 Principer för biologi
 • KOMM 1310 Kommunikationsprinciper
 • ENGL 1310 Engelska Sammansättning och retorik
 • ENGL 1320 Engelska Sammansättning och litteratur
 • ENGL 2330 Mästerverk av världslitteraturen
 • HFIT 1200 Fitness för levande modifierad
 • MATH 1315 Samtida matematik
 • PSYC 1340 Allmän psykologi
 • RELI 2330 Introduktion till Gamla testamentet
 • RELI 2350 Religioner av världen
 • SOCI 1310 Introduktion till sociologi
 • SRLD1300 Introduktion till etik

Ytterligare valfria timmar krävs: 7-15 kredit timmar

7-15 valfria timmar kommer att behövas för att nå de 120 timmar som krävs för examen. Antalet valfria timmar varierar beroende på vilka främmande språk som behövs och överföring av kurser. TCOLE-certifikat timmar tilldelas i detta avsnitt.

Totalt antal timmar att tjäna en examen: 120

Slutlig godkännande av överföringskurser, kursekvivalens och krediter som beviljas mot en examen hos McMurry är föremål för godkännande av justitiesekreteraren.

Språkkrav: Studerande som har examen från gymnasiet utan två års studier på ett främmande språk kan krävas för att ta 8 timmar av ett främmande språk. Studenter som har examen för mer än 10 år sedan är undantagna från detta krav.

Karriärmöjligheter

Möjligheter inom straffrättsområdet är stora och inkluderar lokala, statliga, federala och internationella möjligheter.

McMurry University online-kandidatexamen i brottmålsdomstolen förbereder dig för ett brett utbud av möjligheter på det spännande och viktiga området för brottmål.

Criminal Justice Karriärmöjligheter omfattar:

 1. CIA Agent - Den centrala rollen för Central Intelligence Agency är att samla in, analysera, utvärdera och sprida utländsk intelligens för att hjälpa medlemmar i den amerikanska regeringen att fatta beslut som rör nationell säkerhet. CIA Agents kan utföra en mängd olika roller i ett antal specialiteter, inklusive att arbeta utomlands för att rekrytera utländska agenter, intelligensanalys eller säkerhet.
 2. Computer Forensics Investigator - Datorforskare utredare avslöjar och beskriver informationen på datorsystem, hårddiskar, cd-skivor och elektroniska dokument som e-post och JPEG-bilder. De kan arbeta inom den offentliga sektorn eller med bokföringsbyråer, advokatbyråer, banker eller mjukvaruutvecklingsföretag.
 3. Kriminalvårdare - Kriminalvårdare arbetar främst i fängelser och fängelser, övervakar och hjälper de som är dömda för brott. Under de senaste åren har deras fokus flyttat från "bevakning" fångar till rehabilitering genom behandlingsprogram medan de fängslades.
 4. Crime Scene Investigator - Crime scene investigators ansvarar för att identifiera, samla och analysera bevis från brottsscener. De kan behandla brottsscener för bevis, att inkludera fotografering, förpackning, märkning och transport av bevis, dokumentera obduktioner, briefing utredare, skriva rapporter och vittna i domstol.
 5. FBI Agent - Federal Bureau of Investigation representerar ett brett spektrum av roller och specialiteter, inklusive utbildning, fingeravtryck, laboratorietjänster och offentliga angelägenheter. De kan fungera som chefer eller chefer. Särskilda agenter är alltid i samtal för att skydda sitt land och kan överföras när som helst baserat på FBI: s behov.
 6. Fisk- och viltvaktare - Fisk- och viltvaktare är brottsbekämpande officerare som patrullerar sjöar, floder, stränder, våtmarker, öknar och till och med storstadsområden. De får delta i undercover-verksamhet ensam eller på lag. Många bevarandeofficer studerar djurliv eller fiskeriproblem, eller undersöker områden där olaglig jakt har rapporterats.
 7. Forensic Science Technician -Forensic science tekniker arbetar i laboratorier, myndigheter, sjukhus, rättssalar och andra platser där möjligheten att rekonstruera händelser baserat på vetenskapliga ledtrådar som hårprover, trasigt material och fingeravtryck behövs.
 8. Polisansvarig - En polisans främsta roll är att upprätthålla allmän ordning. Särskilda arbetsuppgifter varierar, och en tjänsteman kan tilldelas bedrägeri, mord, narkotikahandel eller våldtäkt. Varje enhet har ett specifikt mål, och officerarna inom enheten är utbildade enbart för det målet. De kan hantera alla eller alla brottsbekämpande uppgifter, från enkla trafikbrottslingar till barnskydd eller mordfall.
 9. Privat Detektiv - En privat utredare anställs av individer eller grupper för att utföra undersökande juridiska tjänster. Privata detektiver kan arbeta för advokater i civilrättsliga och straffrättsliga fall, eller ta upp ärenden i det privata riket som inte involverar en brottslig aspekt, att inkludera bakgrundskontroller, information om skilsmässaärenden och arbetstagarens ersättningskrav.
 10. Probation Officer - Probation Officers övervakar paroleer som släppts från korrigeringssystemet för att säkerställa att de följer villkoren för deras försök medan de hjälper parolees att anpassa sig till livet efter frisläppande med hjälp av specialiserade behandlingstekniker. En probation officer utsätts typiskt för en fallbelastning av paroleer med vilka de interagerar i paroleernas hem och arbetsorter, såväl som på kontoret.
 11. State Trooper - State Troopers förhindrar störningar och upplopp, vidarebefordrar bevis för detektiv och förbereder vittnesmål för domstolsuppträdanden. De kan också dokumentera bevis, genomföra intervjuer och ta lämpliga fotografier av brottsscener för pågående brottsutredningar. De utfärdar trafik citat och biljetter, och arbetar med akuttjänster vid olycksplatserna.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad May 22, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
120 Öppettider
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - USA Online
Startdatum : Juli 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2019
Amerikas förenta stater - USA Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Aug. 2019
Amerikas förenta stater - USA Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Okt. 2019
Amerikas förenta stater - USA Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan